Ostalo

Princ William o događaju koji ga je potresao: 'Traume i tugu nosio sam kući'

U velikom intervjuu princ William otvoreno je progovorio o nesreći koja se dogodila 2017. godine, a koja je na njega ostavila velike posljedice.

A.S.
05.12.2021 18:00

Princ William 2017. godine radio je kao pilot helikoptera u službi hitne pomoći kada su dobili zadatak spasiti teško ozlijeđenog dječaka BobbyjaHughesa , piše Daily Mail.

Princ je otvoreno progovorio kako je zbog posljedica tog događaja patio od tjeskobe i depresije.

"Kad smo stigli na mjesto nesreće, u glavi nam je bila jedna misao - kako pomoći dječaku. Roditelji subili histerični, kao što možete zamisliti, vrištali su, plakali, bili su u pravoj agoniji. I to živi s vama. Te večeri sam otišao kući prilično uzrujan. Nisam plakao, ali u sebi sam osjećao da se nešto promijenilo - osjećao sam nekakvu napetost koja je rasla u meni. Bilo mi je toliko mučno, kao da cijeli svijet umire", rekao je William u razgovoru 'Prince William: Time to Walk', koji je dio Appleove audioserije.

Princ William i Kate Middleton s djecom

(FOTO: INSTAGRAM)

Dodao je i kako se od tog trenutka promijenio.

"Jednostavno osjećaš svačiju bol, svačiju patnju. A to nisam ja, nikad prije nisam to osjetio... Moj osobni život bio je u redu, sve je oko mene funkcioniralo. Bio sam sretan kod kuće i na poslu, ali istodobno sam nastavio gledati u sebe i pitati se: 'Zašto se ovako osjećam? Zašto se osjećam tako tužno?'Počeo sam shvaćati da traume i tugu svih tih ljudi zapravo nosim kući, a sve to utječe na čovjeka", rekao je vojvoda u razgovoru.

Cijeli intervju, u trajanju od 38 minuta, izlazi u ponedjeljak, a za epizodu s princom Williamom Apple je dao šesteroznamenkastu donaciju trima dobrotvornim organizacijama iz Velike Britanije, SAD-a i Australije koje je odabrao sam William.