Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BUDUĆI KRALJ

Princa Williama je kraljičina procesija uvelike podsjetila na onu princeze Diane: 'Bilo je teško'

Treba razumijeti princa Williama koji je bio pod povećalom javnosti za vrijeme procesije

Image
Foto: AP
RTL.hr/ 16.9.2022. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na procesiji u kojoj je prevezen lijes s tijelom pokojne Elizabete II., princ William je tužnog lica koračao iza kraljičinog lijesa u srijedu. Nakon tog, za njega emocionalno teškog događaja, 40-godišnji William je u Sandringhamu razgovarao s obožavateljima kraljevske obitelji. Tom prilikom im je otkrio kako ga je upravo ta procesija uvelike podsjetila na isti događaj iz 1997., kada je kao 15-godišnjak hodao iza lijesa svoje pokojne majke, princeze Diane.

Povijest se gotovo ponovila jer su i te 1997. godine William, tri godine mlađi Harry i njihov otac, novi britanski kralj Charles III., hodali iza lijesa princeze Diane, koja je poginula u prometnoj nesreći 31. kolovoza iste godine.

"Mislim da je jučerašnja šetnja bila izazovna. Vratila mi je neka sjećanja", poručio je William jednoj obožavateljici prilikom njihovog razgovora u Sandringhamu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

"Ovo je jedan od onih trenutaka u kojima mislite da ste se pripremili za ovo, ali niste toliko spremni. To je tako čudna stvar… jer znali smo da ima 96 godina", dodao je budući kralj. Tada je i princ William kratko razgovarao i s Jane Wells iz Long Suttona u Lincolnshireu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo mu je ona kazala kako bi njegova majka bila ponosna na njega. "Rekao je kako mu je jučer bilo teško jer ga je sve podsjetilo na majčin sprovod", tvrdi Jane.

Image
Foto: AP
Image
AP

S druge strane, Velšanka Caroline Barwick-Walters je izrazila zahvalnost princu jer je "svoju tugu podijelio s nacijom", na što joj je on rekao: "Ona je bila svačija baka".

Upravo se čita

Image
NEVIĐENA SREĆA

Anji iz 'Života na vagi' ostvarila se najveća želja, a sada je otkrila i spol bebe: 'Stiže nam Liam!'

Tada je William otkrio kako su on i Kate pojasnili devetogodišnjem princu Georgeu da mu je prabaka umrla, ali za razliku od njega sedmogodišnja princeza Charlotte i četverogodišnji princ Louis to još ne shvaćaju najbolje. Posebno dirljiva je 40-godišnja Kate Middleton koja je jednoj obožavateljici rekla kako će se rasplakati ako pročita previše kartica s izrazima sućuti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
uspjeh je s njim garantiran

Našao je 'pravu' Franku Batelić, 'otac' je trapa i onaj kome u ruke žele doći baš svi: Tko je najtraženiji producent regije?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba