Ostalo

Znate li za 'prokletstvo Grimaldijevih'? Je li u njemu odgovor na sve nevolje koje su se dogodile...

Princeza Charlene navodno je nesretna otkako je kročila u obitelj Grimaldi. Nekad je s Albertom uživala i nosila osmijeh, a otkako se udala i došla u Monaco - sve je stalo

RTL.hr
30.11.2021 09:44

Princeza Charlene navodno se osjećala loše unutar obitelji Grimaldi . Poznato je da prije braka s princom Albertom uživala u ljubavi, a niz fotografija dokazuje njihovo sjajno raspoloženje i zajedništvo. No, kada se udala i ušla u kraljevsku obitelj, počela se osjećati da nije dobrodošla - i to je polako slomilo njezino srce. Obiteljski dom za nju je postao zlatni kavez.

Pročitajte još
Najtužnija princeza na svijetu nekad je blistala od sreće! Tijekom godina u kneževini, njezin osmijeh je okopnio i na kraju nestao

Portal Daily Beast prisjetio se legende o prokletstvu nad obitelji Grimaldi, a sve povodom priče o Charlene i princu Albertu. Prema navodima tog portala, davnih dana se jedan od prinčeva obitelji Grimaldi zaljubio u djevojku koja je zapravo imala posebne moći. Budući da je nikako nije mogao zavesti, princ je u konačnici na nju nasrnuo, a budući da je sve bilo na sramotu njezine obitelji - djevojka se na kraju bacila s litice pred njegovim očima.

Princeza Charlene

(Foto: Profimedia)

Tada je navodno proklela Grimaldijeve, rekavši da nijedan Grimaldi neće imati sreće u braku. Stotinama godina kasnije, neki čak vjeruju da je legenda stvarna. Mlađa sestra princa Alberta dvaput se razvela, suprug njegove sestre Caroline preminuo u nesreći na moru, a majka Grace Kelly poginula u tragičnoj prometnoj 1982.

Princ Albert je, pak, dugo tražio ljubavni mir, no nikad ga nije pronašao. Niz izvanbračnih afera koštalo ga je skupo, a jako teško utjecalo je na ženu s kojom ima dvoje djece. Charlene je trenutno na liječenju uslijed nedefiniranih zdravstvenih problema, a navodno ima i novu ljubav - ruskog milijardera Vladimira Doronina.

Princeza Charlene

(FOTO: Profimedia)

Princeza Charlene nesretna je, navodno, skoro od samog početka braka. Nikad se nije osjetila do kraja prihvaćenom u kraljevskoj obitelji, a njezin muž se na te osjećaje nije pretjerano obazirao. Iako bračni par okružuje niz glasina i tračeva, pravu istinu rijetko tko zna. Stoga ne čudi što ljudi objašnjenje traže i u prokletstvu Grimaldijevih, koji su zaista svi odreda - jako nesretni.