Play ponuda
Play ponuda
u intervjuu

Princeza maltretirala njihovog sina? Bivša partnerica princa Alberta obrušila se na Charlene

Princeza Charlene nalazi se na liječenju, a za to vrijeme bivša partnerica princa Alberta govori o ponašanju princeze prema Alexandreu, sinu kojeg je Albert dobio tijekom veze s Nicole Coste

Image
Foto: Profimedia
RTL.HR/ 13.12.2021. u 22:00
Play ponuda


Nekadašnja partnerica princa Alberta progovorila je o princezi Charlene i čini se da o njoj ima poprilično loše mišljenje. No, kada se njezine izjave stave u kontekst, postaje jasnije zašto Nicole tako priča o Albertovoj supruzi. Naime, prije 18 godina je Nicole rodila sina, a koji je plod šestogodišnje izvanbračne veze s Albertom. Alexandre danas ima 18 godina i dio godine živi u očevoj palači te s ocem ima lijep odnos.

Albert je svog sina odnedavno počeo uključivati u život obitelji Grimaldi, a počeo je s rođendanskim proslavama i humanitarnim svečanostima. Stoga je Nicole nedavno u intervjuu pohvalila Alberta jer je lijepo prigrlio Alexa, no te riječi ostale su u sjeni ružnih komentara koje je dala na račun Charlene.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

(Foto: Profimedia)

Zamjera princezi što se loše ponašala prema njezinom sinu kada je tek došao živjeti u palaču. Charlene je navodno iskoristila prvu priliku Albertova odlaska na put pa je naredila da se Alexandrea preseli u prostorije za poslugu. Albert je bio ljut što je Nicole dala medijima takve informacije, no to njoj ništa ne znači. Dapače, u razgovoru za Daily Mail rekla je da je nije nimalo briga za ono što Charlene trenutno prolazi. "Zašto bi me trebalo biti briga? Sve što joj se događa je karma", izjavila je Nicole.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

(FOTO: Profimedia)

"Ljudi u Monacu vole me više nego Charlene, stvarno me vole i poštuju. Poznajem tog čovjeka 25 godina", zaključila je Nicole. Albert se na njezine riječi dosad nije oglasio, no javnost iščekuje njegovu reakciju. 

Podsjetimo, princeza Charlene skoro je cijelu godinu provela u svojoj domovini, gdje se oporavljala od emocionalne i fizičke iscrpljenosti. Nakon što se vratila u Monaco, provela je neko vrijeme s djecom, a potom ponovno otišla - i to na liječenje od iscrpljenosti. Mnogi nagađaju da se radi o mentalnoj ustanovi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Play ponuda

Više s weba