Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KAD POLITIČARI ZAPJEVAJU

Pripremite uši, ovo je prava antiglazbena priča!

Protekle su nas godine itekako naučile da političari i glazba doista nisu dobitna kombijacija. Potaknuti nedavnim pjevačkim istupom premijera Milanovića, u rubrici Top 5 donosimo najgore pjevače među političarima.

RTL/ 6.5.2012. u 17:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sluha nemaju ni za naše probleme, a kamoli za note. No, to ih ne spriječava da nam, svako toliko, serviraju poneki glazbeni biser.

Za razliku od prethodnika, novi premijer himnu ne odrađuje s rukom na srcu. On na tom mjestu drži crveni karanfil. Ali kad treba pustiti glas, Zoran Milanović ipak izabire ružu.

No, mudri premijer ipak se držao podalje mikrofona i odradio gažu na playback. Iako nismo baš najbolje čuli taj baršunasti bariton, publika je, svejedno, bila u deliriju. A njemu se malčice smrklo kad je u zvučnicima čuo omiljenu budnicu omraženog mu prethodnika.

Raspjevani geni dalmatinski IvuSanadera su smjestili na četvrto mjesto naše ljestvice. I on je češće otvarao usta negoli pjevao, ali se i tu pravio da sve ima pod kontrolom. Ima već neko vrijeme da Ivo nije pustio glas, ali sad umjesto njega pjevaju drugi, na prvom glasu USKOK.

Na treće mjesto smjestio se čovjek s tri P - poduzetnik, političar i, ako mu baš sve propadne, pjevač.  No, za razliku od ostalih političkih životinja, ŽeljkoKerum je ušao u studio i izbacilo hit.

A Jadranka Kosor je pjevala samo jedno ljeto, ali zvijezda je rođena. Budući da nije pobijedila, svijet je svoje o njoj rekao. No, ona se nije dala baš lako smesti. Njoj jednostavno mikrofon viri iz očiju.

Ako ste mislili da Jaca strašno pjeva, pogledajte tko je zauzeo prvo mjesto i uživajte u najjačem pjevačko političkom debaklu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'nisam nikoga uvrijedio'

Donosimo vam Baretovo do sada neviđeno izdanje!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba