Ostalo

'Pripremite WC papir': Jedna od najljepših žena svijeta priznala što je osjetila kada je vidjela...

Inače, vjeruje se da je upravo mladi reper razlog zašto se Megan razvela od supruga Briana Austina Greena s kojim je provela dugi niz godina.

Tabloid.hr
18.11.2020 13:15

Megan Fox i reper Machine Gun Kelly i dalje njeguju svoju vezu iako još uvijekmnogi ne shvaćaju kako je ova ljepotica pala na njega.

Megan Fox i Machine Gun Kelly

(FOTO: www.profimedia.hr)

Inače, vjeruje se da je upravo mladi reper razlog zašto se Megan razvela od supruga Briana Austina Greena s kojim je provela dugi niz godina. Megan je navodno upoznala repera i sa svoja tri sina, a izvori bliski glumici otkrili su da planira ozbiljnu budućnost s četiri godine mlađim Kellyjem.

Sada je seks bomba za portal Nylon otkrila kako se osjećala kada je prvi put ugledala repera na setu filma "Midnight In The Switchgrass". "Pogledala sam ga u oči i osjetila najiskreniji, najnježniji, najčistiji duh. Srce mi se odmah slomilo", rekla je.

Megan Fox i Machine Gun Kelly

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Voljeti njega je kao da sam zaljubljena u tsunami ili šumski požar ", dodala je. Iako Kellyja mnogi u javnosti smatraju zastrašujućim, Fox je dodala kako na taj način skriva sebe od ostatka svijeta.

Inače, reper ima 11-godišnju kćer iz prošle veze s fitness modelom Sommer Ray, dok Fox s glumcem Brianom Austinom Greenom, s kojim je bila u braku 10 godina, ima trojicu sinova.