Ostalo

Prisjetimo se zvijezda i skandala koji su obilježili 2012.

Ispraćajući ovu turbulentnu 2012. godinu, vrijeme je da se prisjetimo svih najjačih trenutaka koji su je obilježili. Sve ono po čemu pamtiti godinu na izmaku, pogledajte u prilogu!

RTL
23.12.2012 17:15

Dok brojimo posljednje dane 2012. godine, prisjetimo se najvažnijih događaja, skandala, pobjeda i poraza koji su punili novinske stupce i televizijske minute!

Nakon preduge desetogodišnje stanke na scenu se vratila glazbena diva Doris Dragović .

Svaki obožavatelj kraljice Torcide, koji je svjedočio njenom povratku u zagrebačkoj dvorani Lisinski , poželio je da Doris više ne izbiva iz javnosti.

Doris DragovićNebo nije bilo naklonjeno Nini Badrić u 2012. godini. Katastrofalan plasman na ovogodišnjem Eurosongu u Azerbajdžanu podigao je mnogo prašine, nagađalo se o krivcima, upiralo prstom u nesretnu haljinu, osuđivalo scenski nastup, sumnjalo u dobar izbor pjesme, no kad se sve zbroji, još je jedan Eurosong prošao i Hrvatska je još jednom zakazala.

" A zašto tražiti krivca?! Nitko nije kriv. Bilo je sjajno, probali smo, dali smo sve od sebe, nismo prošli dalje u finale i to je to priča je gotova", kazala je tada Nina.

Nakon svega se pitamo je li Eurosong bio prevelik zalogaj za Ninu ili je, još uvijek, prevelik zalogaj za cijelu delegaciju.

Nina BadrićMia Begović odigrala je najuvjerljiviju dramsku ulogu u karijeri - vratila se s poslovnog puta, našla promijenjenu bravu na vratima svog stana i odlučila se za njih zavezati. Za noći provedene na hodniku kriv je njezin bivši suprug Željko Žnidarić .

Mia Begović i Željko Žnidarić u braku su bili šest godina, a ljubav je navodno pukla i zbog Žnidarićeva lošeg poslovanja. U ovom je slučaju povukao bolje poteze, pa je s bivšom suprugom na posljetku ipak sporazumno riješio dramu.

Mia BegovićAngelina Jolie likom i djelom je uveličala hrvatsku premijeru njezina redateljskog prvijenca u Zemlji krvi i meda. Crveni tepih, večernje toalete, društvena krema, pravi holivudski štih, a ona tako skromna i lijepa, ponaša se kao da je kod kuće, uostalom, ovo nije prvi put da je u Lijepoj našoj.

"Djeci se jako svidjelo, vozili su se po Brijunima, skakali su u vodu, trčali po parku. V oljela bih se vratiti ", prepričala je jednom prilikom Angelina Jolie.

Nadamo se samo da će idući put uz djecu u avionu biti mjesta i za Brada Pitta .

Angelina Jolie stigla na crveni tepih!Najslavnija balkanska trudnica rodila je prvo dijete
. Severina Vučković postala je majka, maleni Aleksandra apsolutna zvijezda, a svi detalji oko trudnoće, poroda, prvog plaća i neprospavanih noći vruća roba. Odgovore na sva pitanja o velikoj prekretnici u životu najsjajnija zvijezda estradnog neba prvo je otkrila baš nama : "Aleksandar je presladak! Ima velike oči, znatiželjan je i sudjeluje u razgovoru, sjedi s nama za stolom. Tko god priča, on ga gleda, sav je kao mali gospodičić".

Severina je definitivno obilježila godinu na izmaku. Postala je majka, izdala novi album, još jednom zasjela na vrhove top ljestvica, a ako je vjerovati pričama, na pomolu je i pomirenje s srbijanskim poduzetnikom Milanom Popovićem .

Severina, AleksandarDo kraja godine je ostalo još sedam dana, dovoljno vremena za još jednu stvar po kojoj bi 2012. mogla biti godina za pamćenje.