Ostalo

Privatni otoci, zvečke optočene dijamantima, zlatne dude... Najluđe i najskuplje stvari koje su zvijezde...

Iako većina djece s ove liste nije punoljetna, žive životima o kojima obični smrtnici samo mogu sanjati. Naime, njihovi roditelji se maksimalno trude razmaziti ih pa im od ranih nogu kupuju sulude stvari koje im uglavnom nisu potrebne. Donosimo vam listu najčudnijih i najskupljih poklona koje su zvijezde poklonile svojim potomcima, a da biste vidjeli o kome i čemu se radi kliknite 'SLJEDEĆA'.

Tabloid.hr
22.08.2019 14:09

Shayla Gibson

Američki reper i glumac Tyrese Gibson svoju 11-godišnju kćer Shaylu često obasipa skupocjenim poklonima.

Tako djevojčica nema samo sobu za igranje, već svoj privatni otok u oceanu.

Gibson je to otkrio 2015., a nazvao ga je 'Otokom ljubavi'.


Stormi Webster

Kći Kylie Jenner i Travisa Scotta prije nekoliko mjeseci je od tatedobila poklon vrijedan 25 000 dolara (162 000 kuna).

Radi se o dizajnerskoj fotelji iz limitirane kolekcije koja je sačinjenaod crnih plišanih mačaka.


Justin Combs

Sin Seana 'Diddyja' Combsa za svoj 16. rođendan dobio je luksuzni automobil Maybach vrijedan 360 000 dolara (više od dva milijuna kuna).

Kada je novinarka upitala glazbenika šalje li kupovinom skupocjenih poklona pogrešnu poruku djeci, Diddy joj je odgovorio: "Mislim da jesve to primjereno i da mogu davati svojoj djeci što god poželim. Nitko osim mene samog ne zna na koji način ih odgajam i ne moram toobjašnjavati ni vama niikome drugome. Nitko ne zna kako ja i čemu učim djecu i zašto sam zaključio da su u tom trenu mentalno spremna baš za taj poklon".


Chicago West

Kći Kanyea Westa i Kim Kardashian je dobla dizajnerski krevetić vrijedan 4 200 dolara (27 300 kuna).

Koristili su ga i njena starija sestra North i brat Saint, a isti su krevetić za svoju kći nabavili Beyonce i Jay-Z.


North West

Tijekom godina prva kći Kim Kardashian i Kanyea Westa dobila je neke od najskupljih poklona koje su roditelji poklonili djeci.

Tu je Balmainova jakna izrađena po narudžbi, minijaturni crni Lamborghini koji je manja verzija automobila njenih roditelja, jednodijelni kostimi s potpisom Stelle McCartney, 400-karatni ružičasti biser, dijamantne naušnice, i naravno, kuća za igranje koja je kopija mediteranske vile i u kojoj ima tekućuvodu, klima uređaji kabelskuteleviziju.


Reginae Carter

Kći repera Lil Waynea i spisateljice Toye Wright dobila je Range Rover vrijedan 80 000dolara (520 000 kuna) za svoj 17. rođendan.

Da stvar bude još bolja, za 16. rođendan Regina je dobila Ferrari i BMW.


Valentina Paloma Pinault

Kći Salme Hayek i francuskog milijardera Francoisa-Henrija Pinaulta ima samo 11 godina, a već je "teška" 12 milijuna dolara.

Valentinini slavni roditelji su joj navodno kupili vlastitu vilu za rođendan. Hayek je u jednom intervjuu priznala da ne samo da podržava razmazivanje svoje kćeri, već da bi bilo suludo da to ne radi.

Glumica vjerojatno ne shvaća da je teško odgojiti odgovorno dijete ako nema nikakvih odgovornosti tijekom odrastanja.


Monroe i Moroccan Cannon

Blizanci Mariah Carey i njenog bivšeg supruga Nicka Cannona definitivno uživaju u luksuzu doslovno od prvog dana života.

Kada su se rodili, Mariahina majka im je poklonila pribadače za pelene optočene dijamantima, što je vjerojatno najgluplja stvar na koju je itko ikad potrošio novce.

Osim toga, baka im je kupila dijamantne naušnice, kao i sef pun dijamanata kojima će imati pristup kada odrastu.

Mariah je svojim blizancima navodno kupila po 50 pari cipela prije nego što su uopće prohodali te je potrošila oko 1,3 milijuna dolara na uređenje njihovih soba.


Blue Ivy Carter

Beyonce i Jay-Z su jedan od najbogatijih parova na svijetu pa je jasno da njihova kći ne može imati običnu Barbie lutku.

Naime, Blue Ivy za prvi rođendan dobila 80 000 dolara vrijedu lutku optočenu dijamantima.

No, to nije sve. Kada se rodila kupala se u dijamantnoj kupki sa ružičastim Swarovski kristalima te je spavala u sobi čija se vrijednost procjenjuje na milijun dolara.

Glazbeni par je navodno na proslavu kćerinog prvog rođendana utukao 200 000 dolara jer su htjeli da proslava "postavi standard za ostatak njenog života".


Mason Disick

Osim mame Kourtney Kardashian i tate Scotta Disicka , Masona je razmazila i njegova baka Kris Jenner .

Naime, za deveti mu je rođendan poklonila Versaceovu pernatu jaknu vrijednu 3 200 dolara (oko 20 000 kuna).


Suri Cruise

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes je tijekom godina dobila mnogo skupocjenih i bizarnih poklona.

Jedan od ekstravagantnijih je svakako viktorijanska kućica za igra vrijedna 24 000 dolara u kojoj ima struje i vode.

Osim minijaturne vile, Suri ima i pravu vilu u New Yorku koju joj je poklonio otac, a koja joj služi, pazite sad, samo za pohranu darova koje je dobila tijekom godina, uključujući ponija.

Uz sve ovo, djevojčica ima garderobu koja se procjenjuje na najmanje 100 000 dolara.


Shiloh Jolie-Pitt

Prva biološka kći Angelina Jolie i Brada Pitta nije rođena sa zlatnom žlicom u ustima, već sa zlatnom dudom.

Ne šalimo se, kada se Shiloh rodila roditelji su joj dali dudu sačinjenu od 14-karatnog zlata optočenu s više od 270 dijamanata.


Brooklyn, Romeo i Cruz Beckham

San svakog djeteta je imati kućicu na drvetu, ali David i Victoria Beckham su svojim sinovima poklonili poboljšanu, futurističku verziju.

Naime, 2005. su dečki dobili kućicu izgrađenu od skandinavskog drveta koja je koštala gotovo 200 000 dolara. Toliko je prostrana da četiri osobe mogu komotno stati u nju i da bi se u njoj moglo bez problema živjeti.


Emme i Max Anthony

Blizanci Jennifer Lopez i Marca Anthonyja također uživaju u luksuzu od prvog dana života.

Tata im je poklonio cijelo krilo kuće, kao i zvečke optočene dijamantima. Ne moramo ni spominjati da su oboje u jednom trenutku dobili ponije.