Play ponuda
Play ponuda
Prve službene fotografije

Priyanka Chopra izgleda poput princeze u predivnoj Ralph Lauren vjenčanici

Nakon velikog slavlja u Indiji koje je trajalo puna tri dana, Nick Jonas i Priyanka Chopra objavili su prve službene fotografije s vjenčanja

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 4.12.2018. u 14:02
Play ponuda

Priyanka Chopra i Nick Jonas vjenčali su se proteklog vikenda u Indiji. Za časopise People i Hello! novopečeni bračni par ispričao je kako je izgledalo njihovo vjenčanje, a objavili su i prve službene fotografije. 

Oboje su željeli da vjenčanje bude odraz njihovih kultura pa je sve počelo u subotu ceremonijom "puja" održanoj u kući Priyankine majke, zatim "sagneetom", dijelom svečanosti na kojoj su njihove obitelji plesale, te ceremonijom "mehendi" u sklopu koje se mladenki iscrtavaju tradicionalne henna tetovaže na dlanovima i rukama. Potom je uslijedilo kršćansko vjenčanje koje je vodio Nickov otac. 

Glumica je nosila predivnu vjenčanicu dizajnera Ralpha Laurena sačinjenu od Swarovski kristala i dva milijuna bisernih šljokica koja se izrađivala 1826 sati, s veom dugačkim gotovo 23 metra, a do oltara ju je otpratila majka Madhu (Priyankin otac preminuo je od raka 2013.). Nick je nosio crno odijelo istog dizajnera.

"Bila sam u suzama. Nisam ih mogla zadržati. Mislim da sma bila nervozna i uplašena, ali čim sam ugledala Nickovo lice, znala sam da sam donijela najbolju odluku u životu", ispričala je Chopra za People. 

"Emocije su bile na vrhuncu cijelo vrijeme, a pogotovo tijekom zapadnjačkog vjenčanja. Cijeli život zamišljaš taj trenutak... I iskreno, nisam mogao ni zamisliti da će biti ovako savršeno", dodao je Nick

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

U nedjelju je održan hinduistički dio obreda, a Priyanka je nosila crvenu lehengu, tradicionalnu indijsku suknju, napravljenu od dragulja i šljokica. Nick je nosio zlatni turban i mušku indijsku nošnju s odgovarajućim cipelama.

"Svaka djevojka sanja da će na svom vjenčanju izgledati poput princeze. To što smo mogli imati dva velika vjenčanja, u Indiji, s našim obiteljima i prijateljima, bilo je nevjerojatno posebno", zaključila je Priyanka

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba