Ostalo

Priyanka Chopra otkrila zašto nije smjela imati privatno vjenčanje: 'Nick i ja smo prvotno zvali samo 180...

Priyanka i Nick su imali vjenčanje koje su mnogi uspoređivali s onim kraljevskim, a sada je glumica otkrila da su oni to ipak željeli obaviti što privatnije

Tabloid.hr
11.08.2019 12:53

Najpopularnija indijska glumica, Priyanka Chopra , nedavno se udala za pjevača Nicka Jonasa , a njihovo je vjenčanje bilo dostojno onog kraljevskog.

Sada je glumica na događaju "Beautycon" u Los Angelesu priznala zašto je morala imati tako raskošno i veliko vjenčanje, iako su suprug i ona htjeli to obaviti na intimniji način .

"Zaista smo željeli imati privatno vjenčanje, ali nije bilo jednostavno", rekla je i dodala kako su Nick i ona na samom početku na listi uzvanika imali samo 180 ljudi .

"Ako dolazite iz zemalja južne Azije, onda razumijete da, kada se netko udaje, svatko mora biti dio toga", objasnila je.

No, također, je priznala kako joj brak nikada nije bio prioritet u životu. "Radila sam izbore u životu u kojima je karijera bila u prvom planu te nisam jednostavno pronašla pravog muškarca. U životu ne dajem važnost stvarima koje mi nisu bitne. Živim po svojim pravilima", zaključila je.