Play ponuda
Play ponuda
NJOJ NIKAD NIJE DOSADNO

Problematična glumica stradala u sudaru

Lohan je navodno vozila svoj crni Porsche prometnicom uz pacifičku obalu zapadno od Los Angelesea te se sudarila s kamionom.

Image

Lindsay Lohan lohan1

M. B./Hina/ 9.6.2012. u 9:05
Play ponuda

LOS ANGELES - Glumica LindsayLohan završila je u petak u bolnici nakon automobilske nesreće u kojoj se svojim Porscheom zabila u kamion na autocesti u Južnoj Kaliforniji, objavio je internet portal TMZ koji donosi vijesti o slavnima.

Policija je potvrdila da je Lohan bila uključena u incident no nije dala nikakve detalje o njezinu stanju. Prema navodima TMZ-a, Lohan nije ozbiljno ozlijeđena i odvedena je u bolnicu iz predostrožnosti.

Po navodima TMZ-a, koji se poziva na neimenovane izvore, Lohan je vozila svoj crni Porsche prometnicom uz pacifičku obalu zapadno od Los Angelesea te se sudarila s kamionom.

Glumičin glasnogovornik nije bio dostupan za komentar.

Lohan (26) doživljava ovih dana svojevrsni povratak nakon niza pravnih i osobnih nevolja u koje je upala od 2007. godine, uključujući i boravak u zatvoru, na rehabilitaciji i pojavljivanje pred sudom. Njoj je u ožujku istekla petogodišnja uvjetna kazna koju je dobila 2007. zbog vožnje u pijanom stanju i posjedovanja kokaina.

Glumica trenutno igra legendarnu ElizabethTaylor u tv filmu "Liz & Dick", koji se temelji na ljubavnoj priči Liz Taylor i glumca RichardaBurtona.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika promjena na srpskom dvoru

Abdicirao princ Petar Karađorđević! Odrekao se svih prava za sebe, ali i svoje potomke

Play ponuda

Više s weba