Ostalo

Procurila šokantna pisma Michaela Jacksona: kralj popa zlostavljao 12-godišnjakinju i plaćao joj da šuti?

Žrtva je uz tužbu i pisma predložila i niz čekova i potvrda koje navodno dokazuju da je Jackson plaćao za njezinu šutnju

vijesti.hr
26.10.2016 15:42

Sedam godina nakon smrti 'kralja popa' Michaela Jacksona jedna žena se javila s optužbama da ju je pjevač seksualno zlostavljao, a zatim joj platio 900.000 dolara kako nikome ne bi rekla.

U doba navodnog incidenta još je bila tek 12-godišnja djevojčica, a kao dokaz je priložila hrpu ljubavnih pisama koje joj je Michael redovito slao.

"Tvoja slika za Valentinovo je tako originalna i slatka. Volim te jako puno, a što više razgovaram s tobom, moja ljubav prema tebi je sve veća. Potpuno sam lud za tobom", piše u jednom od tih pisama.

Anonimna 40-godišnjakinja podnijela je i tužbu protiv preminulog pjevača, u kojoj navodi kako ju je pjevač počeo zlostavljati davne 1986. godine kad je s majkom došla u posjet njegovoj vili.

Žrtva je uz tužbu predložila i niz čekova i potvrda koje navodno dokazuju da je Jackson plaćao za njezinu šutnju.

U cijeloj ovoj situaciji postoji i jedan zanimljiv detalj.

"Moja klijentica je sredinom 80-ih pomalo nalikovala dječaku. Mislim da je od početka on mislio da se upucava dječaku", rekao je njezin odvjetnik Vince Finaldi za ABC News.

Odvjetnik koji zastupa obitelj Jackson samo je kratko poručio da je to još jedan loš pokušaj anonimnaca da se dokopaju 'zgoditka na lutriji'.