Ostalo

Procurila videosnimka na kojoj Soraju i starijeg muškarca izbacuju iz restorana: Gosti ju glasno psovali

Soraja je navodno prvo odbila platiti račun jer je, kako kaže, velika zvijezda, ali nakon svađe s vlasnikom, novi partner je izvadio novac i napustio restoran

RTL.hr
01.11.2021 13:00

Crnogorska starleta Soraja Vučelić koja se prije točno deset godina proslavila u Big Brotheru koji se emitirao na RTL-u - doživjela je veliku neugodnost u jednom restoranu u Skoplju.

Naime, srpski mediji su objavili videosnimku i fotografije na kojima je starleta u društvu navodnog partnera izbačena iz lokala zbog neplaćenog računa, piše Pink.rs.

Image 5013568 (auto)

Snimku incidenta pogledajte OVDJE.

No, o čemu je točno riječ? Vlasnik spomenutog kafića došao je do stola za kojim su sjedili Soraja i njezin novi partner kako bi ih ljubazno pozdravio. Nepoznatom muškarcu takav pristup nije odgovarao pa je ušao u sukob s vlasnikom te mu rekao da se udalji od njih, pišu srpski mediji,

''Čim je Soraja ušla u kafić, prisutnim gostima je zapela za oko. S njom je bilo stariji gospodin koji je cijelo vrijeme bio namrgođen. Sjeli su za slobodan stol, a ona se pravila važna'', rekao je za srpski Kurir jedan od svjedoka.

Soraja Vučelić

Soraja je, prema pisanju srpskih medija, prvo odbila platiti račun jer je, kako kaže, velika zvijezda, ali nakon svađe s vlasnikom, novi partner je izvadio novac i napustio restoran.

Pročitajte još
FOTO - Soraja prije i 10 godina poslije 'Big Brothera': Od djevojčice koja je odrasla u udomiteljskoj...

''Bila je nepristojna. Ironično se smijala konobaru i rekla mu da nema namjeru platiti račun jer je ona velika zvijezda koju nitko nikada nije izbacio iz ugostiteljskog objekta. To joj nije pošlo za rukom jer je zaštitar bio uporan i poručio joj da ga ne zanima tko je ona i da se račun mora platiti. Tada je dečko izvadio novce'', rekao je izvor za kraj.