Play ponuda
Play ponuda
Novi detalji afere

Procurile nove seksi poruke Karleuše i Vranješa: 'Najsretniji sam kad tebi zabijam'

Srpski mediji prenose da je nogometaš zbog folk zvijezde htio ostaviti suprugu, dok ona nije htjela uništiti brak s Tošićem

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 7.2.2019. u 9:42
Play ponuda

Svakoga dana saznajemo nove detalje o aferi Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa. U srijedu je srpski Kurir prenio seksi poruke koje je navodni par razmjenjivao od listopada 2017. godine.

Tako je nogometaš 18. listopada poslao video s utakmice u kojoj je dao gol, na što je Karleuša odgovorila da je njezin ponos. "Meni je najljepše i najsretniji sam kad tebi zabijam", napisao je nakon toga Ognjen, a pjevačica je nastavila odgovarati u sličnom tonu i napisala da se želi seksati s njim cijelu noć "dok krevet ne bude mokar".

Osim seksi poruka, Karleuša je i pokazala koliko joj je stalo do Vranješa pa ga je navodno tetošila i masirala stopala. "Bebo, ako me stvarno voliš, imat ćemo cijeli život za uživanje. Meni je svaki dan sve teže bez tebe", napisala mu je u jednoj od poruka. Folk zvijezda je s njim podijelila i eksplicitne snimke i fotografije.

Vranješ se navodno zbog Jelene htio rastati sa suprugom, a budući da ona nije htjela razoriti brak s Duškom, nogometašu je 'pukao film' pa je sve odlučio ispričati javnosti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zaljubljen i sretan

Pobjednik Survivora konačno otkrio koga ljubi!

Play ponuda

Više s weba