Ostalo

Procurili detalji: Atraktivnu Hrvaticu Ivu Grgurić bogati biznismen ostavio zbog influencerice Dunje Jovanić?

Starletu Ivu Grgurić nakon nekoliko mjeseci veze navodno je ostavio bogati dečko i to zbog influencerice Dunje Jovanić

RTL.hr
02.09.2022 13:30

Starleta i reality zvijezda Iva Grgurić , jedina Hrvatica koja je pobijedila u kontroverznom showu ''Zadruga'', nekoliko mjeseci ljubila je crnogorskog biznismena Miloša Mandića . Srpski mediji pisali su kako starleta nikada nije bila zaljubljenija, svakodnevno joj je navodno kupovao skupocjene poklone, a Iva je zbog njega promijenila životni stil. Ipak, ljubavi je došao kraj i to nakon što je zgodni Crnogorac upoznao Dunju Jovanić , jednu od najutjecajnijih srpskih influencerica, piše srpski Alo.

''Svi u Crnoj Gori znaju da je Iva bila u vezi s Milošem. On radi u Porto Montenegru, jako je bogat i široke je ruke. Iva je od njega dobivala skupocjeni nakit čija je cijena nekoliko tisuća eura, putovali su zajedno u Italiju i uživali u najskupljim hotelima na crnogorskom primorju. Često ju je znao iznenaditi raskošnim buketima sa 101 ružom, a poklonima se redovito hvalila na društvenim mrežama'', rekao je izvor za Alo. Nedugo nakon prekida Ive i Miloša, Dunja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi muška ruka, a mnogi su tada povezali da je Dunjino srce osvojio upravo Ivin bivši partner, Miloš Mandić.

''Međutim, sve se promijenilo kada je Miloš upoznao Dunju koja ga je oduševila. Iako je drugačija od Ive, ona je privukla njegovu pažnju pa je Crnogorac odlučio prekinuti sa starletom. Ubrzo je uplovio u vezu s influencericom koja se sada na društvenim mrežama također hvali poklonima. Iva je teško podnijela ovaj prekid, povrijeđena je i ne može se pomiriti da je došao kraj njihove ljubavi. Miloševa sestra dala je posljednji udarac kada je otpratila Ivu i zapratila Dunju'', otkrio je za kraj.