Ostalo

Procurilo oproštajno pismo djevojke Jima Carreyja: 'Mogla bih nastaviti bez tebe, ali nemam volje'

Cathriona White oduzela si je život nedugo nakon što je prekinula vezu sa slavnim glumcem Jimom Carreyjem

vijesti.hr
06.07.2016 14:20

Od njenog samoubojstva prošlo je gotovo godinu dana, a sada je u javnost procurilo njezino oproštajno pismo.

"Provela sam tri dana pokušavajući shvatiti da te nema. Mogla bih nastaviti dalje slomljena srca i pokušati se srediti. Mogla bih, ali ovaj put jednostavno nemam volje. Žao mi je što si imao osjećaj da nisam tu za tebe. Pokušala sam ti dati najbolje od sebe", napisala je Cathriona koja se predozirala tabletama na recept.

Dotaknula se i svog pogreba, piše People."Ne znam što bih mislila oko pogreba. Ti si moja obitelj i što god odlučiš, ja ću biti zadovoljna", napisala je.

Zamolila je da se sve njezine stvari rasprodaju, a novac da njezinoj obitelji.

"Molim te oprosti mi. Ja jednostavno nisam za ovaj svijet", zaključila je i potpisala se sa 'Dewdrop', vjerojatno nadimkom kojim ju je Carrey zvao.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Cathriona, koja je rođena u Irskoj, i slavni glumac upoznali su se na filmskom setu 2012. i otad su s prekidima bili u vezi. Prijatelji su policiji rekli da je par prekinuo tjedan dana prije njenog samoubojstva.

Cathrionin prijatelj Dennis Bradshaw ispričao je policiji da je ona bila uobičajeno vesela i optimistična, ali da je znala potonuti. Dodao je da je znala spomenuti da joj nedostaje obitelj u Irskoj, ali da je bila ludo zaljubljena u Jima.

Toksikološko izvješće potvrdilo je da je uzrok smrti samoubojstvo te da je White u organizmu imala čitav niz tableta, uključujući one za visoki tlak, za spavanje i analgetike. Kad je policija otkrila Cathrionino tijelo u njenom domu, kraj kreveta su pronašli tri bočice tableta na recept na ime Arthura Kinga, no iako nije potvrđeno, pretpostavlja se da je to pseudonim pod kojim je Carrey podizao tablete.