Ostalo

Procurio golišavi video libanonske skijašice

'To je bila samo priprema za snimanje. Ispričavam se svima koje su ove fotografije uznemirile i šokirale. Samo se želim koncentrirati na Igre', ispričala se skijašica nakon što je ministar sporta najavio istragu.

I.H.
12.02.2014 12:10

Protiv libanonske skijašice Jacky Chamoun ministar sporta Faisal Karameh naredio je istragu zbog njezinih fotografija i videosnimke.

"Ovo nije trebalo procuriti u javnost. Znam da je Libanon konzervativna zemlja i ovo nije slika koja odražava našu kulturu", rekla je 22-godišnja libanonska olimpijka nakon što su u javnost izašle fotografije koje je snimila za kalendar.

Dodala je kako je video nastao prošle godine, ali i zamolila da ljudi prestanu dijeliti fotografije.

"Radili smo austrijski ski kalendar. Ovo što se pojavilo na internetu nikad nije trebalo biti objavljeno. To je bila samo priprema za snimanje. Ispričavam se svima koje su ove fotografije uznemirile i šokirale. Samo se želim koncentrirati na Igre", rekla je Jacky iako je ministar sporta već naredio hitnu istragu.

Nakon provokativnih fotografija koje malo ostavljaju mašti, pojavili su se neki koji su ovu ljepoticu iskritizirali.

"Prestani s tim smećem", napisao je jedan od članova njezine Facebook stranice.

Unatoč svemu, neki su je podržali ne vidjevši u tome ništa loše.

"To što je učinila, loše je, ali svi biste to učinili kad-tad", glasi poruka podrške skijašici.

Fan stranicu su joj zasuli sa svih strana.

"Ne brini za ljubomorne ispade!" rekao je jedan muškarac koji se slaže s ostalima da je ideja o istrazi suluda i smiješna.

"Bombe u automobilima svaki tjedan nisu velika stvar. Zato je Jacky Chamoun skandal čim je pokazala malo 'mesa'. Veliki libanonski problem", napisao je veoma iskreno jedan obožavatelj.