Play ponuda
Play ponuda
SA SVEČANE VEČERE

Prodana slavna haljina Lady Di

To je bio najatraktivniji predmet na aukciji deset Dianinih haljina aukcijske kuće Kerry Taylor u Londonu.

Image
Foto: aceshowbiz.com
Z.H./Hina/ 20.3.2013. u 7:56
Play ponuda

Haljinu koju je nosila princeza Diana kada je plesala s Johnom Travoltom na svečanoj večeri u Bijeloj kući prodana je u utorak na dražbi za 240.000 funti (dva milijuna i 125 tisuća kuna) anonimnom ponuđaču koji ju je kupio kao iznenađenje za suprugu, izvijestio je britanski list The Guardian u utorak.

Dugačka baršunsta tamno plava haljina otvorenih ramena koju je dizajnirao Victor Edelstein privukla je pozornost javnosti kada je pokojna princeza u njoj zaplesala na podiju u Bijeloj kući s holivudskom zvijezdom Travoltom, koji se proslavio plesnim ulogama u filmovima "Briljantin" i "Groznica subotnje večeri". Slavni ples dogodio se za Dianina posjeta SAD-u 1985. godine.

To je bio najatraktivniji predmet na aukciji deset Dianinih haljina aukcijske kuće Kerry Taylor u Londonu.

Kerry Taylor je izjavila medijima da je haljinu kupio "britanski gospodin koji je rekao da je želi kako bi iznenadio i razveselio svoju suprugu". "Nadam se da je prodaja doista nekom uljepšala dan", rekla je i dodala da je nova vlasnica haljine, prodane po najvišoj cijeni na aukciji, "sretna žena".

Cijela kolekcija haljina prodana je za ukupno 862.800 funti (7,6 milijuna kuna), a ponude su stizale čak iz Australije i SAD-a. Taylor je rekla da je posebno zadovoljna što je dvije haljine kupio jedan "važan" britanski muzej.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Oglasio se menadžer

Darko Lazić vozio pod utjecajem narkotika? 'Pogrešno je uzeo čašu u kojoj je bio kokain'

Play ponuda

Više s weba