Ostalo

Producent filma 'Kill Bill' ispričao se Umi Thurman, ali tvrdi da nesreću nije zataškao

Producent Lawrence Bender ispričao se glumici Umi Thurman nakon njene objave snimke nesreće sa snimanja filma 'Kill Bill'

Tabloid.hr
08.02.2018 15:17

Producent filma 'Kill Bill ' javno se ispričao Umi Thurman nakon što je glumica objavila snimku jezive nesreće sa snimanja tog filma u kojoj je umalo poginula.

Lawrence Bender tvrdi da "nikada ništa nije skrivao od Ume niti bilo koga drugoga" te da nije sudjelovao u "zataškavanju".

"Duboko žalim što je Uma sve ove godine trpjela i fizičku i emocionalnu bol zbog nesreće koja se dogodila na setu filma 'Kill Bill'. Dao sam sve od sebe da skupim sve informacije od relevantnih izvora i podijelio ih s Tarantinom. Htio sam da Uma dobije sve odgovore koje je tražila. Poštujem ju ikao umjetnici i kao osobu, i želim joj svako dobro", rekao je Bender za The Hollywood Reporter .

Uma Thurman

Guliver Image/WENN.com

Podsjetimo, na snimci koju je Thruman objavila, a koja je nastala 2002. na setu 'Kill Billa', vidi se da je izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se u stablo. Nakon udarca ostala je ležati sve dok nisu došli članovi ekipe i izvukli je iz vozila. U prvi mah mislila je da je paralizirana, a nakon izlaska iz bolnice nosila je ovrtanik te dan danas pati od bolova u vratu i koljenima.

Prozvala je producente filma - Bendera , E. BennettaWalsha i HarveyjaWeinsteina - za zataškavanje nesreće.

"Oni su lagali, uništili dokaze i nastavili lagati o trajnoj šteti koju su prouzročili, a zatim su odlučili zataškati sve. To zataškavanje je zlonamjerno i trojac bi se trebao sramiti do kraja života", napisala je glumica uz snimku.

"Uma i ja smo dugo razgovarali o svemu što je planirala učiniti, kako će prezentirati priču o Weinsteinu i o nesreći na snimanju. Kriv sam jer sam pogrešio, ali sam ja prije nje vozio taj automobil i prešao isti put, a onda je uvjerio da je sigurna. Ali nije bila. Pogriješio sam, nisam je natjerao da uđe u auto, ali znam da sam samo ja kriv, jer je ona vjerovala onome što sam joj rekao", izjavio je redatelj filma Quentin Tarantino .