Ostalo

Prokockao je brak ovisnošću o prostitukama, a sada je otkrio kako se bivša supruga Khloe Kardashian...

Sportaš je 2015. godine pronađen na podu jednog bordela u Nevadi nakon što je 4 dana tulumario uz razne supstance, striptizete i prostitutke.

Tabloid.hr
24.04.2020 16:44

Bivša NBA zvijezda Lamar Odom upropastio si je život ovisnošću o alkoholu, drogama i prostitutkama.

Podsjetimo, sportaš je 2015. godine pronađen na podu jednog bordela u Nevadi nakon što je 4 dana tulumario uz razne supstance, striptizete i prostitutke. Lamar je u bolnicu stigao u toliko lošem stanju da su liječnici neko vrijeme strepili za njegov život, a tijekom oporavka nekad perspektivni sportaš morao je ponovno učiti osnove, kao npr. kako hodati.

Khloe Kardashian i Lamar Odom

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako ga je već tada negova supruga Khloe Kardashian odlučila napustiti, bila je uz njega tijekom cijelog oporavka, kao i njezina slavna obitelj.

Lamar je Khloe zaprosio nakon samo mjesec dana veze, abrak bi im vjerojatno potrajao da ju on nije stalno varao te se borio s ovisnošću, što reality zvijezda više nije željela trpjeti.

40-godišnji košarkaš u svojim je memoarima pod nazivom "Darkness to Light" otkrio još neke šokantne detalje vezane za svoju ovisnost o prostitutkama, ali i vezu s Khloe.

Tako je otkrio kako je Khloe 2012. godine fizički nasrnula na jednu od striptizeta u hotelu u kojem se on zabavljao uz marihuanu i kokain. Khloe je bijesna s majkom Kris Jenner banula u sobu, a s njima su bili i njihovi tjelesni čuvari. Khloe je bila optužena i za pokušaj napada na njegovu ljubavnicu Polinu Polonsky s kojom je Lamar živio šest tjedana.

Otkrio je i kako je prvi put ušao u bordel sa svega 16 godina, a ni sam ne zna s koliko je njih imao odnose. Zna samo kako je godinama bio ovisan o njihovim uslugama.

"Uglavnom smo maštali o ženama. Nismo bili dovoljno stari da bismo kockali, no više smo htjeli žene. U džepu sam imao nekoliko stotina dolara koje mi je trener Gary dao za to putovanje i morao sam ih potrošiti. Bilo je uglavnom mladih bjelkinja koje su šetale oko nas, pošto nitko od nas nikada nije bio s bijelom djevojkom, imali smo svoju misiju za tu noć. Budući da smo bili crni i jako visoki, svakoj smo djevojci koja nas je htjela slušati govorili da igramo za NBA. Imao sam samo 16 godina", napisao je Lamar u knjizi.

Osobnu trenericu Sabrinu Parr zaprosio je sredinom studenog 2019. godine, a sretne vijesti objavio je na Instagramu. "Predstavljam svoju novu zaručnicu. Uskoro će postati gospođa Parr-Odom. Ona je ta!!!!", poručio je nakon samo 3 mjeseca veze, a ljubav još uvijek cvjeta.