Play ponuda
Play ponuda
ruši internet

Promjena spola Brucea Jennera obara rekorde: kao Caitlyn prestigao i predsjednika Obamu

Caitlyn Jenner je otvorila i svoj profil na Twitteru koji već ima 161.000 sljedbenika a u ponedjeljak je napisala svoju prvu poruku

Image

Caitlyn Jenner

Foto: Instagram
I.H./Hina/ 2.6.2015. u 9:16
Play ponuda

Olimpijski prvak a onda i zvijezda reality showa Bruce Jenner koji je u travnju objavio da mijenja spol, pojavio se u izazovnoj pozi na naslovnici najnovijeg Vanity Faira otkrivajući svoje novo ime, Caitlyn.

"Zovite me Caitlyn", piše na naslovnici s fotografijom Caitlyn koja sjedi u donjem rublju od bijelog satena, golih ramena, duge kovrčave smeđe kose, našminkanih očiju i usnica. Gleda ravno u objektiv poznate fotografkinje slavnih Annie Leibovitz, lagano se smiješeći.

Caitlyn Jenner je otvorila i svoj profil na Twitteru koji već ima 1,867,741 sljedbenika, a u ponedjeljak je napisala svoju prvu poruku koja je u nepunih sat vremena imala gotovo 44.000 'klikova': "Toliko sam sretna jer sam se izborila da živim pod svojim pravim identitetom. Dobrodošla u taj svijet Caitlyn. Jedva čekam da upoznate nju/mene".

Prvi portreti Jenner nastali su u njenom domu u Malibuu.

“Da sam ležala na samrtnoj postelji, i razmišljala kako ću ovu tajnu odnijeti u grob, znala bih da sam potratila cijeli život”, rekla je Caitlyn novinaru Buzzu Bissingeru.

Postao je osoba koja je najbrže skupila milijun sljedbenika na Twitteru, čime je prestigao i rekord predsjednika Obame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Za obaranje ovoga rekorda trebalo je samo četiri sata i četiri minute, a potrebna su bila samo dva tweeta.

"U biti sam žena", rekao je taj američki olimpijski prvak u dekatlonu (1976.) i očuh Kim Kardashian, odmah postavši simbolom transseksualnih osoba.

Bruce Jenner bio je u braku 24 godine s Kris Kardashian, do rastave prošle godine, a s njom je imao dvije kćeri, Kendall i Kylie. Bio je očuh Kourtney, Khloe i Kim Kardashian.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika promjena na srpskom dvoru

Abdicirao princ Petar Karađorđević! Odrekao se svih prava za sebe, ali i svoje potomke

Play ponuda

Više s weba