Ostalo

Pronašli smo intervju iz 2007. na kojoj Kim Kardashian izgleda kao potpuno druga osoba: 'Kakva šteta,...

Mnogi se pitaju zašto se operirala kada je i tada izgleda prekrasno

Tabloid.hr
31.03.2020 10:50

Vratili smo se u zlatno doba showbiza, rane 2000. i naišli na jedan video koji nije mogao proći nezapažen. Naime, riječ je o 2007. i Kim Kardashian koja u intervjuu za magazin LA Direct govori o svojoj naslovnici, Davidu Beckhamu, željenom povratku Britney Spears na scenu i svojoj tada najboljoj prijateljici Paris Hilton.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Tada je još izgledala prirodno , što su primijetili brojni fanovi koji su se složili oko jednog, a to je da se Kim itekako podvrgnula operacijama .

"Nekada davno kada je Kim izgledala kao prava Armenka ", "Danas izgleda kao potpuno druga osoba. Zašto je nitko nikada ne pita što je sve operirala? Ovdje izgleda kao divna Armenka", "Smiješno kako se odzgodne Armenke pretvorila u mini Kris Jenner ", samo su neki od komentara vezani uz njezine korijene kojizaista sežuu Armeniju.

Onda su uslijedili komentari na njezin nos koji danas uopće ne izgleda ovako kao na snimci. "Nos joj je bio prekrasan. Ona je bila prekrasna. Kakva šteta", "Ima totalno novi nos", "Preočito je da je napravila nos", samo su neki u nizu komentara.

Ne možemo poreći, zaista se vidi da se Kim itekako doradila, a slažete li se i vi s komentarima fanova?