Ostalo

Propjevao bivši potrčko Kim Kardashian: Kanye ispire mozak cijeloj obitelj, no žao joj je što je odbačena

46-godišnja starleta i majka četvero djece, Larsa Pippen, bila je Kimina sjena, kao i ostatku slavne obitelji, no prije nekoliko mjeseci sve je odjednom prestalo.

Tabloid.hr
09.11.2020 22:15

Larsa Pippen zakonita je supruga NBA košarkaša Scottieja Pippena i bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian .

46-godišnja starleta i majka četvero djece bila je Kimina sjena, kao i ostatkuslavne obitelji, no prije nekoliko mjeseci sve je odjednom prestalo.

larsa pippen i kim kardashian

(FOTO: Instagram)

Larsa se više nije pojavljivala na druženjima slavne reality obitelji niti na njihovim mrežama, pa su se mnogi zapitali što se dogodilo. A čini se kako smo sada dobili detaljni odgovor, ako je vjerovati navodima povrijeđene Larse.

Ona je javno optužila Kanyea Westa , supruga Kim Kardashian, za "ispiranje mozga" cijeloj obitelji u vezi nje. "Kayne je doslovno isprao mozak cijeloj obitelji i uvjerio ih u nešto za što niti sama ne znam. Optužuje me da sam svakakva, no uvjerenja sam kako on nije vjerovao nikome tko je blizak s Kim", izjavila je Larsa te dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne noćne sate.

"Znao me zvati u četiri, šest ujutro. Ja sam bila ta osoba koja ga je uvijek slušala kada je imao svoje žute minute. Bila sam mu prva osoba koju će nazvati kada je imao nekih problema i pogledajte kako je to završilo", otkrila je starleta koja je sada našla novo društvo s kojim izlazi nakon razvoda koji još nije finaliziran.

Priznala je i kako je u početku bila jako povrijeđena odlukom slavne obitelji da ju izbaci iz svojih redova, jer im je uvijek bila pouzdana i vjerna, no na kraju je otkrila kako shvaća da je Kim to učinila kako bi spasila svoju obitelj.

larsa pippen i kim kardashian

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Kim, volim te, ti i ja smo najbolje prijateljice. Skupa smo proživjele štošta. Nikada ne bih učinila ništa što bi narušilo naš odnos. Mi smo poput sestara, no ako si me odlučila izbaciti iz svog života kako bi tvoj dom postao bolje mjesto, to ti ne zamjeram", poručila je te oktila kako njezin bivši suprug nikada nije odobravao njezino prijateljstvo sa sestrama Kardashian.

"Scottie nije želio da ih posjećujem s našom djecom. Imali smo nesuglasica zbog toga, no nisam mu dopustila da mi diktira s kim ću se družiti. Jednostavno nisam takva osoba", poručila je Larsa.