Ostalo

Proslavio ga je omot omiljene čokolade, no jeste li znali da je taj lijepi dječak Beograđanin kojem...

Alessandro danas ima 29 godina, i dalje je uspješan u modnom svijetu, a ako niste znali, on je rođeni Beograđanin koji se kao dijete preselio s roditeljima u Italiju.

Tabloid.hr
15.09.2020 19:00

Alessandro Egger zvijezda je od malih nogu i to doslovno.

Radi se o uspješnom manekenu kojeg je proslavila slavna Kinder čokoladica, jer se na njoj nalazi upravo njegovo lice.

Alessandro danas ima 29 godina, i dalje je uspješan u modnom svijetu, a ako niste znali, on je rođeni Beograđanin koji se kao dijete preselio s roditeljima u Italiju.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Prije Italije sam živio na Banovom brdu, gdje mi još žive prijatelji iz kraja, s kojima sam i dalje u kontaktu. Također, tu sam uvijek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo udaljili, ali čim sam imao priliku, uvijek sam dolazio", otkrio je u intervjuu za srpski Blic .

Osim u modnom svijetu u kojem se druži s velikom Donatellom Versace , Alessandro se okušao i u glumačkim vodama.

"Volim zabavu i kontakt umjetnosti, volim probati sve što se vrti oko umjetnosti i biti s umjetnicima. Toliko se može naučiti od glumaca, modnih dizajnera. Svi oni su ušli u moj život, a ja sve gledam i učim. Druženje s njima je uvijek lijepo pogotovo s velikim imenima. Jako su ljubazni i uopće se ne ponašaju kao zvijezde."

"Jako volim Beograd, tamo imam dobre prijatelje i kad sam tamo radio naslovnu stranu za Men's Health sa svojom djevojkom Madalinom, bio je to jako lijep trenutak za mene. Normalno, nedostaje mi hrana, moji ljudi, zgrade, miris turske kave u mom kraju, moj ujak, selo, parkić i klupe u njemu, pijaca, kafići, sve to", zaključio je.