Ostalo

Prošlo je 25 godina od pjesme o njoj: Margot Robbie utjelovit će najpoznatiju lutku u novom filmu

Uvijek nasmijana, popeglana i savršena lutka bila je uzor mnogim djevojčicama. Barbie je klasik, a uskoro će zaživjeti i na filmskom platnu.

L.K.
27.04.2022 18:30

Na radost milijuna djevojčica i onih koje se i danas tako osjećaju, napokon se može zaviriti u nadolazeći film o najpoznatijoj plastičnoj lutki Barbie. Riječ je o filmu redateljice Gerte Gerwig iza kojih stoji produkcijska kuća Warner Bros. Pictures.

Uvijek nasmijana, popeglana i savršena lutka bila je uzor mnogim djevojčicama još od malih nogu. Ovog puta, živu Barbie će utjeloviti 31-godišnja Margot Robbie koja je fotografirana za volanom ružičastog Barbie kabrioleta. Ovog puta smo imali priliku vidjeti kako izgleda "najpoznatija plastika" na svijetu, kako se spominje u pjesmi 'Barbie Girl'.

Čak i ako film ne bude imao zanimljivu radnju, definitivno će naići na enormno zanimanje publike. Ova fotografija otkrila je koliko se zapravo nije trebalo puno mijenjati spomenutu glumicu kako bi preuzela ovu izazovnu ulogu, jer ruku na srce, nežive stvari je vrlo teško glumiti, a pogotovo im "unijeti" dušu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Društvene mreže gore zbog komentara oduševljenih obožavatelja koji jasno ističu kako odabir glumice za ulogu Barbie nije mogao biti bolji te su joj poželjelisreću.

No tko bi bila Barbie bez svoje bolje polovice Kena? Postavilo se pitanje tko će njega ukloniti, no tko bi bio bolji za ovu ulogu od omiljenog američkog ljepotana, glumca Ryana Goslinga .

Ryan Gosling

(FOTO:Profimedia)

Iako je Gosling pri prvoj ponudi odbio ulogu, a razlog je bio, kako kaže, pretrpan raspored. Izgleda kako je vrlo brzo očistio raspored preko noći i pronašao mjesta te pristao na snimanje filma. Naravno da su detalji filma za sada nepoznanica, no jedino što je jasno je da će snimanje početi tek početkom iduće, 2023. godine.

Podsjećamo kako je redateljica filma stekla najveću popularnost režiranjem filmova nominiranihza nagradu Oscar - 'Little Women' i 'Lady Bird'.