Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TEŠKI DANI ZA GLUMCA

Protiv Jima Carreyja podignuta tužba zbog smrti njegove djevojke: 'Neću tolerirati ovaj bešćutni pokušaj iskorištavanja'

Otuđeni suprug pokojne djevojke Jima Carreyja podigao je tužbu protiv glumca u kojoj tvrdi da je on odgovoran za njeno samoubojstvo

Image
Foto: AP
Vijesti.hr/ 20.9.2016. u 9:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Otuđeni suprug Cathrione White, djevojke Jima Carreya koja se predozirala prošle godine, podigao je tužbu protiv glumca u kojoj tvrdi da je Carrey iskoristio svoje "ogromno bogatstvo i zvjezdani status" za nezakonito dobivanje lijekova koji su ubili njegovu ženu. Mark Burton, koji je još uvijek zakonski bio u braku s Cathrionom u vrijeme njene smrti, smatra da je Carrey odgovoran za njeno predoziranje. 

Samo dan nakon što je vijest objavljena, glumac je dao pisanu izjavu za People

"Kakva strašna šteta. Bilo bi mi lako naći se s odvjetnikom ovog čovjeka i riješiti to u sekundi, ali postoje trenuci u životu kada morate ustati i braniti svoju čast protiv zla u ovom svijetu", piše glumac u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Neću tolerirati ovaj bešćutni pokušaj iskorištavanja mene i žene koju sam volio. Cathrionini problemi rođeni su davno prije nego smo se upoznali i, na žalost, njen tragičan kraj bio je izvan ičije kontrole. Stvarno se nadam da će jednog dana ljudi prestati pokušavati izvući profit iz ovoga te da će je pustiti da počiva u miru", zaključio je Carrey. 

Cathriona, koja je uz prekide s Carreyem bila u vezi tri godine, pronađena je mrtva u svom domu u Los Angelesu u rujnu 2015. Predozirala se miksom lijekova na recept, od kojih nijedan nije bio prepisan na njeno ime. 

Upravo se čita

Image
HIT

TKO NA OVU SCENU NIJE PLAKAO? Pogledajte još jednom kultnu scenu iz serije 'Dadilja'

Burton u tužbi tvrdi da je Carrey "opsjednuto kontrolirao i manipulirao Cathrionom". Optužuje i glumčevog liječnika da su njih dvojica "sudjelovali u zavjeri kako bi nezakonito i ilegalno Carreyu pribavljali lijekove pod lažnim imenom". 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba