Ostalo

Proveli smo dan s Filipom Hrgovićem u luksuznom Miamiju: 'Mogao bih se ovdje zauvijek preseliti'

Za hrvatskog bombardera ova je godina uistinu posebna. Nakon što je u proljeće oženio lijepu ekonomisticu Marinelu, za medeni mjesec, čini se, nije imao vremena! Kako su tekle pripreme za večerašnji dvoboj koji ćete gledati izravno na RTL-u, otkrijte u nastavku

Boris Jovičić i Marija Pajić
24.08.2019 18:30

Postoje brojna zanimljiva mjesta na planeti, ali ništa ne privlači poput Amerike. Vidjeti Las Vegas, prošetati New Yorkom ili zaplivati na plaži u Miamiju -ako ovo nije raj, onda ne znamo što je.

Dobro došli u Miami! Drugi najveći grad na Floridi u koji često dolazi i prva šaka hrvatskog boksa - Filip Hrgović . Naše kamere prate ga u stopu, a dan kreće s treningom.

"Milijun repeticija - ponavljanje je majka znanja. Rekao bih na latinskom, ali nisam išao u gimnaziju", priča nam duhoviti boksač pred kojim je deveti meč profesionalne karijere, a ništa ne prepušta slučaju.

Nakon treninga vrijeme je za tzv. rekuperanje.Za razliku od njegovih Sesveta , Miami je ipak nešto glamurozniji pa tako Hrgović odmara na bazenu.

"Grad je jako zanimljiv, ovdje možeš sve raditi i osjećam se dobro tu.Amerika je centar svijeta - ako hoćeš bit dobar u bilo kojem zanimanju, moraš doći u ameriku - pa tako i u boksu", otkrio je.

Na putu prema restoranuvozimo se kroz Coral Gabels, elitni dio Miamija gdje se cijene nekretnina penju do nevjerojatnih 5 milijuna eura. Hoće li Filip otići zauvijek preko bare?

"Mogu se ovdje zamisliti i mogao bih tu živjeti."

Nakon ručka. vrijeme je za nagradu. Zamislite doći u Miami, a ne otići u shopping. Za koju se kombinaciju odlučio Hrgović otkrijte u prilogu, a naš boksač ima jednu poruku: "Ja sam Filip Hrgović, budući prvak teške kategorije!"