Ostalo

Prva supruga Caitlyn Jenner priznala: 'Bruce je još prije 40 godina pričao da mu je fantazija postati žena'

Iako se u ženu transformirao 2015., Chrystie tvrdi kako je Bruce još davno priznao da mu je to želja

Tabloid.hr
17.11.2019 15:50

Prva supruga Caitlyn Jenner , Chrystie Scott , otkrila je kako je Caitlyn o svojoj promjeni spola prvi put progovorila još u početku njihovog braka prije 40 godina .

Naime, rekla je da je, tada još Bruce Jenner, pričao kako mu je fantazija biti žensko, iako još uvijek nije imao planove poduzeti išta po pitanju transformacije.

Chrystie Scott

(FOTO: www.profimedia.hr)

Chrystie je za portal "The Sunday Mirror" priznala kako 1972., za vrijeme njihove prve godine braka, Caitlyn nije imala nikakve dvojbe oko svog spolnog identiteta . Dodala je kako je bila šokirana kada je pričala o želji da postane žena, ali i da nikada nije ni pomišljala kako će to s vremenom i uraditi.

"Bila sam u šoku. Bio je jako muževan, mišićav . Nikada nisam mislila da mu to stvara anksioznost. Nije bilo nikakvih indikacija tijekomcijelog našeg braka. Rekao je kako je to samo fantazija i da neće poslušati svoju strast. Nikada se nije oblačio u ženu ni išta slično", rekla je otvoreno.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Kada se to dogodilo bila sam u šoku. Draža mi je bila kao muškarac . Bila je moj heroj i prošla je kroz mnoge promjene za koje ne mogu reći da su dobre", zaključila je.