Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
svekrva ga najviše voli

Prve fotografije s vjenčanja godine slavnog zavodnika Clooneya

Fotografije s intimnog vjenčanja objavio je časopis People, a tako i Hello, a ceremonija je vrvjela poznatim facama, koje su došle podržati svoga prijatelja glumca.

Image

George Clooney, Amal Alamuddin

Foto: AP Images
I.H./ 30.9.2014. u 10:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što su George Clooney i Amal Alamuddin izmijenili zavjete pred 100-tinjak gostiju, brojni su ostali zapanjeni njihovom skupom svadbom.

Dan nakon svadbe, prvi put su prošetali u javnosti kao muž i žena.

Fotografije s intimnog vjenčanja objavio je časopis People, pa tako i Hello!, a ceremonija je vrvjela poznatim facama, među kojima: Sandra Bullock, Matt Damon, Bill Murray, Cindy Crawford, Anna Wintour, Bono Vox, Brad Pitt i Angelina Jolie.

"George i Amal su zračili ljubav! Vjenčanje je bilo nejverojatno posebno. Ova tri dana – prijatelji, obitelj, atmosfera, sve će mi zauvijek ostati u sjećanju", rekla je Baria, majka poznate odvjetnice.

Slavni zavodnik je tako rekao sudbonosno da poznatoj odvjetnici, koja je nosila vjenčanicu Oscar de la Renta, dok je Clooney nosio Armanijevo odijelo.

"Rekla sam Georgeu - volimo te istinski, duboko i iskreno. Sviđa nam se što si šarmantam, pun dosjetki, inteligentan i velikodušan. Jednostavno, ti su savršen", dodala je svekrva nekad najpoželjnijeg neženje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
veliki intervju

Severina otkrila s kim bi htjela imati kćerkicu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba