Ostalo

Prve zajedničke fotografije! Gerard Piqué mlađahnu studenticu poveo na vjenčanje, a ona provocira Shakiru

Zajedno su bili na vjenčanju njegova prijatelja, napokon je njihova veza službena, a mlađahna studentica preko društvenih mreža vodi i bitku sa Shakirom

A.Š.
25.08.2022 13:15

Španjolski nogometaš i njegova nova djevojka napokon su uhvaćeni u zajedničkom društvu. Ovo je zasad najuvjerljivija potvrda njihove veze o kojoj se šuška već mjesecima. Kako piše španjolska Hola, koja je tu vijet stavila na naslovnicu, Gerard Pique i Clara Chia Marti uhvaćeni su na vjenčanju u Costa Bravi. Riječ je o proslavi jednog od njegovih najboljih prijatelja, a da je veza zaista ozbiljna, svjedoči činjenica da mu je upravo Clara bila pratnja. Studentica odnosa s javnošću je vrlo opuštena s obzirom na to da se radi o svečanosti – raspustila je kosu, nije imala šminke, haljina je više primjerena paži nego svečanosti, ali poanta je postignuta! Pique izgleda sretno, baš kao i ona.

Iako su ovo prve službene fotografije novog para, navodno ovo nije i prvi put da su se skupa pojavili u javnosti. Prije nekoliko tjedana bili su na koncertu glazbenika Danija Martina... Mnogi mediji raspisali su se o tome kako studentica podsjeća na Shakiru, no kako su sada iscurile gotove sve fotografije koje je ikad objavila – vidi se kako sličnosti i nema baš previše. Osim možda iste boje kose. Navodno je Clara Chia Martin na svom profilu objavila video gdje je ispred ogledala pozirala u badiću, a u pozadini se čula Shakirina pjesma 'Te Felicito'. Budući da je njezin profil zaključan za javnost, nije jasno je li riječ o autentičnoj snimci, a ako jest – to joj samo ide na štetu... Već su je 'oprali' na Twitteru gdje je ta snimka osvanula na nečijem profilu.

Pročitajte još
Shakira se smješka dok joj prijeti zatvorska kazna: Sa sinovima pobjegla iz Miamija

"Ovo je primjer provokacije i nepoštovanja", "kako se usuđuješ plesati uz Shakirinu pjesmu", "kako je slatko to što pokušavaš privući pažnju na svaki mogući način...sigurno je jako teško živjeti u Shakirinoj sjeni", neki su od komentara ispod snimke.

Kolumbijska pjevačica i nogometna zvijezda prekinuli su nakon 12 godina veze, a svemu je navodno kulminirala njegova nevjera.