Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nakon 25 godina

Prvi put progovorio tjelohranitelj princeze Diane, otkrio njezine planove: 'Htjela je započeti novi život'

U novoj, bombastičnoj knjizi o životu nepreželjene princeze, tjelohranitelj otkrio nove detalje iz njezinog života

Maja Oštro Flis/ 26.8.2022. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najviše je voljela svoje sinove, za koje je strahovala kako će ih morati ostaviti u Velikoj Britaniji. Silno je htjela pobjeći od medijskog pritiska - kojeg više jednostavno nije mogla trpiti. Tako o najpopularnijoj princezi na svijetu piše njezin bivši tjelohranitelj Lee Sansum.

"Rekla mi je jednom: Ne mogu ništa učiniti u Ujedinjenom Kraljevstvu jer me tamošnje novine napadaju što god da učinim. Tada mi je rekla da želi otići živjeti u SAD kako bi mogla pobjeći od svega. Smatrala je da je u SAD-u vole i da će je tamo ostaviti na miru", piše u ulomku iz knjige "Protecting Diana: A bodyguard‘s Story".

Negirao je naklapanja kako je princeza bila nestabilna. Diana planirala je pobjeći u SAD nakon odmora u St.Tropezu. Međutim, cijeli svijet zna da je ta priča dobila drukčiji, tužni završetak.

"Kada je njezin život tako naprasno ugašen, ostala je samo ta velika praznina. Sve što je ostalo su njezine prekrasne fotografije na kojima je zanosna, mlada, na kojima je izgledala gotovo poput svetice", kazala je dizajnerica Dianine vjenčanice Elizabeth Emmanuel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Elizabeth je za svoju prijateljicu dizajnirala možda i najupečatljivu vjenčanicu u povijesti kraljevske obitelji. Za nju, kao i ostatak svijeta - princeza Diana bila je topla, srčana i jedinstvena.

"Još uvijek je svi pamte. Mislim, ona je bila taj tip žene. Imala je karizmu, upečatljivost, i bila je stvarno dobra osoba, ljubazna, draga. Nedostaje mi, svima nedostaje", dodala je Elizabeth.

Upravo se čita

Image
večera za 5 na selu

Jure objasnio zašto je dao samo pet bodova Mariju: 'Ja sam se strašno iscrpio, promijenio sam osam majica'

Fenomen princeze Diane s vremenom ne jenjava. Sva njezina lica u dokumentarcima, serijama, filmovima ukupno je utjelovilo 12 glumica. Da je to teret, ali i prestiž, zna i glumica Kristen Stewart, koja je za ulogu princeze od Walesa dobila i prvu nominaciju za Oskara.

"Provela sam negdje godinu i pol, mislim da nije bilo noći kad prije spavanja, niti jutra prije buđenja, a da nisam promislila: O, čovječe ja to stvarno moram napraviti. Jako sam se bojala", priznala je Stewart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Propali brak s princom Charlesom, turbulentni odnos s kraljevskom obitelji, globalna slava, ali i humanitarnost. Vječna borba za privatnošću, ali i toliko željenoj ljubavi. Neponovljiv život princeze Diane, pokazuje to i najnovija knjiga njezinog tjelohranitelja - i dalje je štivo koje svijet s interesom prati. Čak i 25 godina nakon njezine tragične smrti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba