Play ponuda
Play ponuda
'minimalistički samostan'

Prvi put pustila kamere unutra: Pogledajte kako izgleda vila u kojoj Kim Kardashian živi sa suprugom i djecom...

Kim Kardashian pokazala je kako izgleda njen dom i otkrila mnoge zanimljivosti koje o sebi i svojoj obitelji koje dosad nismo znali

Tabloid.hr/ 12.4.2019. u 11:10
Play ponuda

Kim Kardashian je za kamere Voguea otvorila vrata svoje ogromne vile u Hidden Hillsu, u kojoj živi sa suprugom i djecom. 

Vilu vrijednu 43 milijuna dolara dizajnirao je Axel Vervoordt, a da se dovši njeno uređenje bile su potrebne godine. Ovo je prvi put da je Kim pokazala kako izgleda unutrašnjost njenog doma, a mnogi su ostali iznenađeni viđenim. 

Naime, sve je bijelo, minimalistično i dosta 'sterilno', a ona sama ga je opisala kao 'minimalistički samostan'. U intervjuu je otkrila da je u uređenju interijera svoje prste imao i Kanye West

Ekipa Voguea snimila je Kim u intimnoj atmosferi s djecom i Kanyeom, koji je u ovom slučaju bio u ulozi babysittera dok je Kim davala intervju. Otkrila je da se budi u 5:45 sati, a da njezin dan počinje pranjem zubi, spremanjem i odlaskom u teretanu.  "Nemam dana odmora", kaže Kim. 

Ispričala je kako savjete uvijek traži od mame Kris i svojih sestara, a da su je njena djeca naučila kako biti strpljiva. "Najbolji dio kad si mama je kad ti djeca kažu 'volim te'", dodala je Kim. 

Otkrila je i da samo 30 minuta dnevno provodi na Instagramu i da ne razmišlja puno o tome što će objaviti. Kaže i da želi da ljudi prestanu stalno pričati o njenoj stražnjici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Kod Kanyea najviše voli to što je 'uvijek svoj', a da je on onaj pravi, shvatila je kad je otišla na njegovu modnu reviju u Parizu. Kanye se ubacio da se on zaljubio u Kim kad je vidio paparazzi fotku na kojoj je bila s Paris Hilton

Kim je otkrila da drugog sina, kojeg će uskoro roditi surogat majka, sigurno neće nazvati po strani svijeta jer je to 'rezervirano samo za kćer North'. 

Idol joj je njena majka jer 's 50 godina nije znala kako da zaradi, a onda je pronašla način i napravila poslovno carstvo'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Finale četvrte sezone 'Superpara' je pred vratima: Što mislite, tko će osvojiti ovu titulu?

S kime bi voljela otići na večeru, gdje bi živjela da ne živi u Calabasasu, koji joj je skriveni talent i još mnoge druge pikanterije koje je ispričala - pogledajte u videu. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba