Play ponuda
Play ponuda
THE SYSTEM

Prvo Meghan Markle, a sad Kim Kardashian! Kriminalistički podcast slavne dame skinuo onaj Joea Rogana s trona

U novom podcastu Kim Kardashian bavi se američkim pravosuđem i slučajevima koji su šokirali javnost

Image
Foto: Profimedia
A.Š./ 11.10.2022. u 9:48
Play ponuda

Kriminalistički podcast Kim Kardashian 'The System' brzo je izbacio 'The Joe Rogan Experience' s mjesta broj jedan na Spotifyu, pišu američki mediji. Iako je na početku emitiranja u tome uspjela i Meghan Markle sa svojim podcastom 'Archetypes', mjesec i pol dana nakon lansiranja završila je četvrtom mjestu. To bi se moglo dogoditi i Kim Kardashian koja u ovom podcastu govori o zločinima i američkom pravosuđu, koji je trenutačno najslušaniji podcast na popularnoj platformi. U prvoj sezoni tematizira priču o Kevinu Keithu, čovjeku iz Crestlinea u Ohiju, koji je uhićen 1994. godine. Bio je optužen da je ubio svoju bivšu djevojku Marichell Chatman, njezinu četverogodišnju kćer Marchae i Marichellinu tetu Lindu Chatman u njihovom domu. "Ovdje je toliko toga što nema smisla", rekla je Kim u najavi svog podcasta na Instagramu, kojeg je diljem SAD-a reklamirala i na plakatima uz autoceste.

Kardashianka će sa svojom producenticom Lori Rothschild Ansaldi kroz podcast podijeliti snimke iz istrage, stare brifinge s vijestima, rekreacije sudskih transkripata i intervjue s Keithom, članovima njegove obitelji i drugim dužnosnicima koji su bili uključeni u slučaj.

Afroamerikanac je nakon što je proglašen krivim za ubojstva osuđen i na smrtnu kaznu. Ubrzo nakon što je osuđen, njegov brat Charles počeo je istraživati njegov slučaj i zalagati se za oslobađanje. Godine 2010. Charles i pomoćnica javnog branitelja Ohija Rachel Troutman prikupili su sve dokaze o Kevinovoj nevinosti i predstavili ih guverneru države Ohio Tedu Stricklandu. Samo 13 dana prije njegovog pogubljenja guverner Ted Strickland ukinuo mu je smrtnu kaznu i preinačio je u doživotni zatvor bez pomilovanja. Inače, poznato je kako je Kardashianka buduća odvjetnica i žestoka je zagovornica reforme američkog kaznenog pravosudnog sustava.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Najbogatiji čovjek svijeta

Elon Musk 'zapalio' Twitter: 'Sljedeća stvar koju ću učiniti je kupiti Coca-Colu i vratiti kokain u nju'

Play ponuda

Više s weba