Ostalo

Prvom epizodom podcasta Meghan pomela i najslušanijeg Joea Rogana: Mnogi misle da previše priča o sebi

U prvoj epizodi podcasta gošći je trebalo čak 11 minuta da uopće dođe do riječi

L. K.
26.08.2022 14:15

Meghan Markle započela je svoj 18 milijuna dolara vrijedan podcast i postigla ono nezamislivo - zasjela je na tron najslušanijih podcastova na Spotifyu i tako na drugo mjesto pozicionirala najpopularnijeg podcastera Joea Rogana .

Prema pisanju Daily maila, prva epizoda podcasta Archetypes primamila je milijune slušatelja zbog kojih je došla na prvo mjesto i to ne samo u SAD-u, već Kanadi, Australiji, Irskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Inače, podcast Joe Rogan Experience je bio tri godine na prvom mjestu sve dok vojvotkinja od Sussexa nije sjela pred mikrofon.

Podcast Meghan Markle

Markle je svoj podcast opisala kao mjesto u kojem istražuje i ruši predrasude kojima se pokušava ograničiti žene. Upravo zato je za svoju prvu epizode ugostila tenisačicu Serenu Williams s kojom je razgovarala o karijeri te zabludama o ambicioznim ženama.

Treba naglasiti kako kritičari nisu baš oduševljeni podcastom jer smatraju kako se Meghan nije najbolje snašla u takvoj ulozi jer previše priča o sebi i svom životu.

"Prva gošća je Serena Williams, no teniski entuzijasti koji se uključe mogli bi biti malo razočarani. Cijeli podcast je zapravo o Meghan, budući da Sereni treba 11 minuta da dođe do riječi. Teško je vjerovati da je za snimanje epizode bilo potrebno 28 ljudi, uključujući osam izvršnih producenata i samu Meghan", stoji u britanskom The Spectatoru.

"'Podcast je intervju s ovom inspirativnom sportašicom samo po imenu. Ako ostatak sezone bude imalo sličan premijeri, ono što ćemo stvarno slušati iz tjedna u tjedan je Meghan kako intervjuira samu sebe", piše Daily Telegraph.

Pročitajte još
Raskošna galerija! Znate li kako je Meghan Markle izgledala prije nego što se udala za princa?