Play ponuda
Play ponuda
veteran korejskog popa

Psya s trona skinuo 63-godišnji pjevač!

Cho Yong Pil, prisutan od 1975. na korejskoj pop sceni sa svojom elektroničkom glazbom i baladama, preuzeo je prvo mjesto tjednih ljestvica s pjesmom 'Bounce', a Psy se morao zadovoljiti drugim mjestom.

Image
S.M./Hina/ 25.4.2013. u 12:07
Play ponuda

Južnokorejskog repera Psyja, čiji je posljednji video "Gentleman" po popularnosti na internetu krenuo putem njegovog prvog globalnog megahita "Gangnam Style", s vrha glazbenih ljestvica u njegovoj domovini potisnuo je 63-godišnji pjevač lakih melodija.

"Gangnam Style", koji drže rekord YouTubea s 1,5 milijarde prikaza, katapultirao je Južnokorejca sa sunčanim naočalama i kričavom odjećom među svjetske zvijezde i učinio ga najpoznatijim licem korejske pop glazbe.

No Cho Yong-pil, prisutan od 1975. na korejskoj pop sceni sa svojom elektroničkom glazbom i baladama, preuzeo je prvo mjesto ljestvica s pjesmom "Bounce", po dnevnim i tjednim ljestvicama Navera, vodećeg južnokorejskog internetskog portala.

Obožavatelji su početkom tjedna u redovima čekali kako bi kupili "Hello", Choov prvi album u deset godina, a na koncertu u utorak napunili su stadion.

Choove pjesme zauzele su prvih deset mjesta na dnevnim ljestvicama i izgurale "Gentlemana" na 13. mjesto, a na tjednim se listama Psy morao zadovoljiti drugim mjestom. Psy je novinarima rekao da za veterana korejskog popa osjeća isključivo poštovanje.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
strašno

Otkriveni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin: Tragedija koja je potresla regiju nakon 12 godina do kraja razjašnjena

Play ponuda

Više s weba