Ostalo

PVC kombinezoni i štikle u devetom mjesecu trudnoće: Victoria Beckham priznala svoje najveće modne kikseve

Iako je danas cijenjena modna dizajnerica poznata po svom besprijekornom stilu, u prošlosti to nije uvijek bilo tako čega je i sama Victoria svjesna

vijesti.hr
06.10.2016 17:17

Victoria Beckham danas je cijenjena modna dizajnerica, no i ona je u prošlosti znala imati modnih kikseva.

"Nekad sam mislila da je OK nositi PVC kombinezon ili hodati Disneylandom u Louboutinkama, i to doslovno u devetom mjesecu trudnoće", rekla je bivša Spajsica u intervjuu za The Edit.

Danas ipak ima malo drugačiji stil, no priznaje da je uvijek spremna za kamere.

"Ulazim u avion u Londonu, 11 sati kasnije izlazim s terminala i odmah me bombardira grupa paparazza... Zato mi je jako bitno da uvijek izgledam što je moguće svježije. Čak i kada te ne ganjaju paparazzi, netko se uvijek želi slikati s tobom, zato pazim da uvijek budem spremna na sve", kaže.

A podijelila je i svoju tajnu besprijekornog izgleda kože - losos. Naime, Victoria kaže da je imala velikih problema s aknama, pa joj je dermatolog savjetovao da jede losos svaki dan.

A za razliku od drugih slavnih žena koje svoje beauty tajne vole čuvati samo za sebe, Victoria ih voli podijeliti sa svojim obožavateljicama.

"Postoje dvije vrste žena: one koje pronađu nešto lijepo i vole to zadržati za sebe te one koje to vole dijeliti,poput mene. Radila sam s najboljim frizerima, šminkerima i stilistima i puno sam od njih naučila. Nisam uvijek sve napravila kako treba, ali sam baš zbog tih pogrešaka puno naučila i želim to svoje znanje podijeliti s drugima", zaključila je.