Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAJBOLJI TRENUCI u kući

Rada u petak napustila Big Brother kuću: prisjetite se svih njenih provala!

Ljepša polovica bračnog para Vasić sinoć je napustila BB kuću. Zbog toga nije pretjerano tugovala jer joj je sin slavio rođendan, dok su joj druga dva sina sigurni finalisti ovogodišnjeg Big Brothera

Vijesti.hr/ 5.12.2015. u 11:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uz to što nas je počastila nezaboravnim interpretacijama pojedinih riječi, smijehom praćenim jakim kašljem, pogrešnim izgovaranjem imena pojedinih stanara te samo njoj svojstvenim padežima, pamtit ćemo ju i po sljedećim trenucima.

10. Još od legendarnog profila prikazanog pri njenom ulasku u BB kuću znamo da je Rada strastvena ljubiteljica i kolekcionarka papuča. S obzirom na tako specifičan hobi, osjetila se kompetentnom prokomentirati Steffanine nove papuče u sebi svojstvenom stilu.

8. Bez obzira na sve razmirice i sumnje, Rada najviše voli svog supruga Radu. U više su navrata stanarima pokazali što je prava ljubav i nakon više od 30 godina braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

6. Kao i svaka majka, Rada se ponaša zaštitnički prema svojoj djeci. Zato je bila izvan sebe u tjednu u kojem su Goran i Branislav gotovo do zadnjeg trena štedjeli svojih 5000 eura, a ostali su stanari, uključujući Miku i  Gibu, živjeli na prilično neukusnim šejkovima. „Kako te nije sramota, svinjo jedna!“, ogorčeno je uputila obogaćenom dvojcu iz svojih tajnih odaja.

4. Od prvog dana znamo za Radine probleme s vjetrovima. Tko bi mogao zaboraviti Steffaninu reakciju kada se prvi put s njim susrela, rekavši: „Tamo, tamo, sotono!“ i otjeravši Radu iz sobe. Steffani i Rade su bili u šoku, dok se Rada samo smijala.

Upravo se čita

Image
'BRAK NA PRVU'

NE MOŽE BEZ SVAĐE: Olivera Matijević vrijeđala mladoženjinu kumu na vjenčanju, pale su teške riječi

2. U dnevnom zadatku u kojem su stanari odjeveni kao klaunovi svladavali prepreke, Rada nas je ponovno nasmijala do suza. Prevelike cipele su joj jednostavno priuštile previše problema pa se na kraju zbog njih strovalila na strunjaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životni put

O njemu priča cijeli svijet: Tko je omraženi Andrew Tate o kojem žene pričaju s mržnjom u glasu?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba