Ostalo

Rađe bismo bili ružni: Glumica za kojom uzdiše cijeli svijet pomlađuje se iglama

Glumica je na svome Instagram profilu objavila fotku na kojoj pozira sa sedam igli zabodenih ispod brade, a to nije izgledalo nimalo ugodno

Tabloid.hr
15.11.2020 12:30

Eva Mendes , putena ljepotica koja je svojom prvom pojavom u Hollywoodu zaludjela svijet, i u 47. godini života izgleda nevjerojatno dobro.

Lijepa supruga Ryana Goslinga svoju ljepotu održava na najvišem nivou već desetljećima, a u nju ulaže i poprilične svote te trpi mnoge neugodne tretmane.

Jedan od njih je Mono tretman u kojem se igle ubadaju u nekoliko točki lica kako bi se koža vidno zategnula. Glumica je na svome Instagram profilu objavila fotku na kojoj pozira sa sedam igli zabodenih ispod brade, a to nije izgledalo nimalo ugodno.

'...Ovo je moj način i vrijeme za uljepšavanje. Ovo je mjesto na kojem se možete opustiti dok vas muče najbolji od najboljih. Ovo je moje sretno mjesto. Izvijestit ću vas o rezultatima', napisala je Eva ispod fotke, a komentari njenih pratitelja bili su podijeljeni.

Dok su je neki podržavali i ispitivali da im da podrobnije informacije o tretmanu, drugi su joj rekli da se nikad ne bi odvažili na takvo što. Mi se ipak moramo prikloniti ovoj drugoj grupi jer ovo izgleda strašno bolno!