Ostalo

Rajko Dujmić nakon pet mjeseci u bolnici: 'Liječenje ide odlično, dobro se osjećam'

Rajko Dujmić dobio je šestomjesečnu uvjetnu kaznu zbog napada na suprugu prošlog ljeta. Bili su blagi, jer glazbenik je mogao proći i puno gore. No njegova ustrajnost da se Izliječi uzeta je kao olakotna okolnost

Ružica Đukić
11.02.2016 18:29

Šestomjesečna uvjetna kazna s rokom kušnje od dvije godine, koju je Rajku Dujmiću sud dosudio zbog obiteljskog nasilja, zapekla ga je, ali i otvorila mu oči.Ne želi puno pričati o tome, jer okrenuo je novi list i posvetio se sebi i svojoj glazbi. Još je na Rabu, u bolnici, gdje se liječi već petmjeseci.

"Odlično sam, tu se radi o liječenju muzikom, svojevrsnom muzikoterapiji. Pišem pjesme i liječim se od bolesti", rekao je Rajko.

A moglo je biti i puno gore. Da Rajko ponovno ne završi u zatvoru pobrinuo se njegov odvjetnički tim. Tvrde - ni ova kazna nije konačna.

"Mi smatramo da navodi nisu istinitii da nije dokazano da bi Rajko Dujmić na način kako se to tvrdi u optužnici počinio ovo zlostavljanje odnosno to kazneno djelo", rekla je njegova odvjetnica Gordana Grubeša .

"Smatram da bi odlukana koncu trebala biti oslobađajuća odluka", rekla.

Svaki zlostavljač, misli Rajkova odvjetnica, treba dobiti zasluženu kaznu, ali njezin klijent daleko je od zlostavljača.

Isto tvrdi i njegova supruga Snježana.

"Ako ima žena koje su zlostavljane, neka traže pomoć.Ja još uvijek se znam s tim nositi,znam, želim i mogu", tvrdi Snježana.

"Svako zlo za neko dobro, tako se to kaže u narodu. Isam je prihvatio da ide na Rab i dobro je", vjeruje odvjetnica Grubeša.

To je uostalom, ono što mu i svi mi želimo.