Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
obiteljske muke završene

Rajko Dujmić ponovno na pozornici: 'Svaka nova pjesma mi je kao porod vlastitog djeteta'

Dobri su dani pred Rajkom Dujmićem. Glazbenik se uspješno liječi od ovisnosti i već vidi dobre rezultate višegodišnje borbe

Maja Oštro/ 12.7.2016. u 18:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rajko Dujmić je napokon ponovno na pozornici. Nakon nekoliko mjeseci prave životne muke u kojoj se borio s ovisnošću - sretan je i zadovoljan! Onaj uspješni i kreativni glazbeni genije, kakvim ga svi pamte, se vratio.

"Dobro, ja sam si uzeo daha, svaki čovjek ima korak naprijed i korak natrag, najteže je pogoditi onaj izmedu. Ja mislim da sam ja pogodio, vrijeme će pokazati, ali se uopće ne zabrinjavam", kaže Dujmić. 

A svoje slobodno vrijeme u potpunosti je posvetio glazbi i novim projektima. Stalno sklada, piše pjesme i kuje nove glazbene planove.

"Odjednom mi je premalo prstiju na dvije ruke, premalo mi je deset prstij."

Deset Rajkovih prstiju očito rade kao navijeni. Oko budućih projekata je tajnovit, ali Rajko kao Rajko - inspiraciju crpi u svijetu oko sebe. 

"Imam jedno dva svoj albuma ali ne znam otkud da počnem. Svaka pjesma je kao porod, kao da se rađa sin ili kćer. Zato ih i čuvam besramno", kaže Dujmić. 

Ne da ni svoju ljubljenu suprugu. Sa Snježanom i ostatkom obitelji ljetne trenutke proživljava daleko od krcatih plaža. Rajkova oaza mira su - planine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Otići ćemo opet vjerojatno. Meni je to super jer mi tada radi samo mozak", rekao je.  

Treba i znati priznati poneki životni poraz i suočiti se sa svojim problemima za koje često nismo ni svjesni da ih imamo. Tata mata naše glazbene scene stavio je točku na i te okrenuo novu stranicu u životu. Stranicu u kojoj je Rajko sada malo mudriji i spreman na sve što mu ovaj život sprema.

"Svo bogatstvo je u meni, ne u meni kao u čovjeku nego u glavnom gazdi koji mi je to dao na raspolaganje", rekao je Dujmić.

Svoj će život i dalje koristiti kao inspiraciju. A uz bezuvjetnu ljubav supruge prebrodit će sve nedaće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
VRIJEME JE ZA ODLAZAK

Paulina je napustila Sinišinu farmu, a Martina je sretna što ostaje: 'Meni je kod njega baš lijepo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
žene, uživajte

'Parenje' očiju: Top 25 najzgodnijih muškaraca svih vremena

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba