Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
james njegov rob

Raskrinkana zanimljiva veza: 'Marlon Brando i James Dean su bili ljubavnici, imali su čudan sado-mazo odnos'

Marlon je obožavao mučiti Jamesa psihički i fizički, a Dean je znao satima stajati ispod njegovog stana i moliti ga za seks

Image

Marlon Brando, James Dean

Foto: time.com/biography.com/
Vijesti.hr/ 16.3.2016. u 21:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Daily Mail donosi priču o knjizi 'James Dean: Tomorrow Never Comes' koja tek treba izaći, a već je podigla buru reakcija.

Marlon Brando je ponajviše bio zaljubljen sam u sebe, piše u knjizi, a James Dean je bio lud za njim. A ono što je zanimljivo - njih dvojica su održavali bizaran sado-mazo odnos u kojem je Dean dopuštao Brandu da mu po tijelu gasi opuške. Njih je čak volio pokazivati muškarcu s kojim je bio u seksualnoj vezi, Rogersu Brackettu.

Zvijezda 'Kuma' potpuno je kontrolirala mlađeg kolegu u seksualnom smislu, a prema knjizi, Brando i Dean su glumili vladara i roba.

Zvijezda 'Kuma' potpuno je kontrolirala mlađeg kolegu u seksualnom smislu, a prema knjizi, Brando i Dean su glumili vladara i roba. Dean je radio sve što je ovaj od njega tražio. 

Kad je Dean upoznao kolegu 1949., rekao mu je da je njegov najveći fan, a Brando mu je uzvratio poljupcem.

Marlon je obožavao mučiti Jamesa psihički i fizički, a Dean je znao satima stajati ispod njegovog stana i moliti ga za seks, piše u knjizi.

"Imao sam dojam da se njih dvojica igraju mačke i miša, s tim da je Marlon bio mačka, očito. Činilo se da se poigrava s Jimmyjem, mislim da ga je sadistički iskorištavao, dok ga je Jimmy slijedio uokolo poput psića", rekao je jedan prijatelj slavnog dvojca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U knjizi piše i da je Dean imao seks u troje s Waltom Disneyjem i Georgeom Cukorom, redateljom mjuzikla 'My Fair Lady'. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
RIHANNA PONOVNO DIVLJA

Ovaj put je stvarno pretjerala i završila na infuziji

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba