Ostalo

Rastrojeni Machine Gun Kelly o najtežim danima: 'Stalno sam spavao s puškom pored kreveta. Jednog dana...

Prema glazbenikovim riječima, u vrlo teškom periodu svog života je uzeo pušku i stavio je u usta nakon čega je nazvao Megan i pomislio: 'Nisi ovdje zbog mene'

RTL.hr
28.06.2022 15:15

Reper Machine Gun Kelly je opisao uznemirujući telefonski poziv koji je uspostavio s partnericom Megan Fox i to nedugo nakon smrti njegovog oca. Riječ je o pozivu za vrijeme kojeg je Machine Gun Kelly stavio sačmaricu u usta i zamalo okončao svoj život. Glazbenik je to priznao u novom dokumentarnom filmu 'Machine Gun Kelly's Life In Pink', kada je otkrio mračni trenutak koji je doživio nakon očeve smrti 5. srpnja 2020.

"Odletio sam u očev stan kako bih raščistio sve njegove stvari. Imao sam doista čudnu interakciju sa susjedom koji mi je rekao sve te stvari koje nisam želio čuti i to me je još više sj***lo jer se nisam mogao ograditi od toga", rekao je Machine Gun Kelly koji je imao složen odnos s ocem zbog njegove neposlušnosti u tinejdžerskoj dobi.

"Nisam izlazio iz vlastite sobe i počeo sam upadati u sve dublje crnilo", pojasnio je Machine Gun Kelly u dokumentarcu. "Megan je otišla u Bugarsku snimati film i počeo sam paranoizirati. Stalno sam postajao sve više paranoičan oko te misli da će netko doći i ubiti me".

Megan Fox i Machine Gun Kelly

"Stalno sam spavao s puškom pored kreveta. Jednog dana sam je***o 'puknuo'. Nazvao sam Megan i pomislio sam: 'Nisi ovdje zbog mene'. U svojoj sam sobi i poludio sam od nje. Stavio sam sačmaricu u usta, vikao na telefon i cijev mi je bila u ustima. Išao sam napeti sačmaricu i kada sam stisnuo okidač, metak se jednostavno zaglavio".

Prisjetio se i rekao kako je 36-godišnja Megan Fox u tom trenutku shvatila da "nešto nije u redu". Ubrzo su Megan i njegova kći Cassie došle u odvojenim posjetama te su izrazile zabrinutost rekavši mu: "Želim te moći pogledati u oči. Ne želim više imati dojam kao da razgovaram s tobom kroz veo. Želim te vidjeti kao svog oca, želim te vidjeti kao svog budućeg muža".

"Pomislio sam: 'Moram se odviknuti od droge, ovaj put stvarno," izjavio je Machine Gun Kelly, koji nije otkrio je li se u to vrijeme drogirao.

Machine Gun Kelly i Megan Fox

Reper se prisjetio odlaska u bolnicu kako bi posjetio oca i to nekoliko dana prije smrti, no njegov otac nije vjerovao da je Machine Gun Kelly zapravo tamo. "Zadnje što mi je rekao: 'Colsone... nisi ovdje. Jesam li ja u raju?", otkrio je glazbenik, pravog imena Colson Baker . "Rekao je: 'Nisi ovdje, ali volim što te sada vidim'."

"Razgovarao sam s njim iako je on očito tada odlazio, ali sam se okrenuo i rekao: 'Tata, toliko te volim i tako mi je žao kako smo proživjeli ovaj život zajedno. Učini to bolje u sljedećem životu'", dodao je. "Mislio je da je u raju, mislio je da sam anđeo".

Machine Gun Kelly je u dokumentarnom filmu pohvalio i Megan Fox jer je postala "kao sunce za mene", netko oko koga se "okrećem i tko mi daje život i pomaže mi da rastem". Uz sve navedeno , dodao je "strast među nama obostrana".

"Znam da sam je poznavao u mnogim drugim životima. To je ono zbog čega se moja olovka toliko miče", zaključio je 32-godišnji glazbenik.