Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ne odustaje

Rat se nastavlja? Amber Heard ponovno napala bivšeg supruga i ponovila klevetu, slijedi nova tužba?

Plavokosa ljepotica Amber Heard u velikom intervjuu za američke medije ponovno je rekla kako ostaje pri tvrdnji da ju je bivši suprug fizički zlostavljao, a potom se oglasila odvjetnica i otkrila kako Depp može ponovno dužiti glumicu

Image
Foto: Profimedia
Tonia Malić/ 15.6.2022. u 14:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije dva tjedna suđenje desetljeća je završeno! Glumica Amber Heard izgubila je tužbu koju je zbog klevete protiv nje podigao glumac Johnny Depp. Porota je jednoglasno odlučila kako je fatalna plavuša kriva, a on je, koliko toliko, očistio svoje ime i ponovno postao miljenik javnosti! No, ako je suđenje završeno ne znači da je i drami došao kraj. Amber Heard prije nekoliko dana dala je za NBC News veliki intervjuu koji će biti objavljen u nastavcima, a u kojem je ponovno klevetala bivšeg partnera. Američka odvjetnica Nicole Half za američke medije komentirala je kako je glumica ponovno dala povod za još jednu tužbu, a hoće li do nje doći – saznat ćemo ubrzo!

Glumica je u spomenutom intervjuu otkrila kako i dalje ostaje pri svojim riječima i iskazu da ju je glumac psihički i fizički zlostavljao, a mišljenje, barem tako tvrdi, neće promijeniti do smrti. "Ovaj intervju zakonski predstavlja 'novu publikaciju'. I to bi moglo predstavljati zakonski temelj za treću Deppovu tužbu", rekla je odvjetnica i potencijalno najavila novi skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Podsjećamo, prije manje od dva dana izašao je dio ekskluzivnog intervjua koji je ujedno i prvi medijski istup Amber Heard nakon presude. ''Ne zanima me što netko misli o meni ili koje su prosudbe donesene o tome što se dogodilo u privatnosti mog doma, u mom braku, iza zatvorenih vrata. Ne mislim da bi prosječna osoba trebala znati te stvari i zato to ne shvaćam osobno. Ali čak i netko tko je siguran da zaslužujem svu ovu mržnju i bijes, čak i ako mislite da lažem, ipak me ne biste mogli pogledati u oči i reći mi da mislite da je na društvenim mrežama bilo sve pošteno prikazano. Ne možete mi reći da mislite da je to bilo pošteno', rekla je Amber.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
novo lice

Intrigantan privatni život budućeg slovenskog premijera! Prije izbora razveo se od supruge Jane?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba