Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GOLA I SA USISAVAČEM U RUCI

Ratnica Nives u obračunu s opakim paukom!

Da je granica između života zvijezde i kućanice doista tanka, ovih nam dana pokazuje Nives Celzijus. U pokušaju da snimi još jedan seksi kućni uradak i time uveseli svoje poklonike, gospođi Drpić zasmetao je jedan pauk, a kako je preživjela ovo zanimljivo sučeljavanje, doznajte u sljedećoj priči!

RTL/ 27.8.2012. u 18:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ratnica Nives podijelila je na facebooku strašni obračun s paukom, koji ju je očito toliko uplašio  da je u borbu krenula bez vojne opreme, razgolićena i  - tek s usisavačem u ruci!  

Otkako supruga Dine nema, Nives sve kućanske poslove, čini se rješava sama. Pauk na zidu - možda joj je noćna mora, no i opasnu je neman riješila sa svoje dvije ruke i dugom cijevi!  Osim što je ovim videom usrećila naciju - najsretniji je ipak suprug koji uživa u ovim prizorima!

Možeš Nives zatvoriti u četiri zida, ali nemožeš od Nives napraviti kućanicu! Barem ne onu klasičnu. Ona spada u kategoriju seksi kućanica čije kućne video uratke jednstavno svi jedva čekaju vidjeti! Jer u njezinim rukama i  i kosilica i usisavač, izgledaju baš nekako super seksi!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
reper bez srama

Goli muškarci opsjedaju planetu: snimka 50 Centovog 'ponosa' kruži internetom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba