Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Stanija uzvraća udarac

'Razapeli su me kao Isusa Krista'

Starleta, koja se objavljivanjem golišavih fotki gotovo svakodnevno pojavljuje u regionalnim medijima, odlučila je stati na kraj zlim jezicima provokativnom 3D slikom.

Image
Foto: Facebook
RTL/ 11.9.2012. u 9:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako sama gotovo svakodnevno objavljuje svoje golišave fotografije na društvenim mrežama, čini se kako Stanija nije imuna na brojne kritike koje joj dolaze sa svih strana.

Dok je mediji i brojni drugi estradnjaci često prozivaju da stalno 'servira' svoje obline u prvi plan, a zapravo 'želi isticati kako je pametna i obrazovana', ona je poslala upečatljivu poruku svima onima koji su je kritizirali.

Dan prije nego što je otputovala u Ameriku na dva mjeseca, objavila je na Facebooku fotografiju na kojoj je razapeta na križ, a podno njenih nogu plaču animirani Hello Kitty likovi.

"Ovu fotografiju smo napravili s namjerom da bude drugačija od svih mojih fotografija, s mnogo detalja i po kriterijima sa zapada. Cilj ove fotografije je prikazati kako me ljudi s javne scene doživljavaju i komentiraju. Hello Kitty je moj omiljeni lik, a u ovom slučaju predstavlja moje obožavatelje koji su uvijek uz mene", objasnila je 'prva guza' Survivora, koja je nedavno obećala da će se odreći golotinje jer želi biti uzor mladim djevojkama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
pjevačicina najdugovječnija bitka

Jelena Rozga i dalje u borbi s podivljalom štitnjačom: otkrila nam je što misli, zašto je oboljela

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba