Ostalo

Od bračne svađe do nove djevojke: Legendarni talijanski nogometaš se rastaje od supruge nakon 17 godina...

O rastavi braka počelo se šuškati na Tottijevoj rođendanskoj proslavi u rujnu 2021. godine

L.K.
23.02.2022 10:45

Nekadašnji slavni talijanski nogometaš FrancescoTotti i televizijska voditeljica Ilary Blasi odlučili su privesti svoj brak kraju nakon dugih 17 godina.

Navodno su Totti i Blasi s obitelji otišli na izlet u Castel Gandolfo gdje su sežestokoposvađalipočetkom mjeseca. Nakon takvog verbalnog okršaja, 45-godišnji Totti je uzeo svoje stvari i odselio se iz obiteljskog doma, pišu talijanski mediji.

O rastavi braka počelo se šuškati na Tottijevoj rođendanskoj proslaviu rujnu 2021.godine. Ondje nije bilo mjesta za njegovu suprugu Ilary koja se nije pojavila na proslavi, a nedavno su i nestale zajedničke fotografije na njihovimdruštvenim mrežama.

Francesco Totti

(FOTO: Profimedia)

Pročitajte još
Prestrašno: Talijanske novine objavile fotografiju stražnjice 13-godišnje Tottijeve kćeri

Za vrijeme trajanja bračnihrazmirica, bivšinogometaš je pronašao novudjevojku,33-godišnju Noemi Bocchi . Prema pisanju talijanskih medija, Francesco i Noemisu zapaženi na večeri u jednom torinskom restoranu.

Podsjećamo kako su Ilary i Francesco izrekli sudbonosno "da" na oltaru2005. godine, a svoju ljubav su okrunili s troje djece: kćerima Chanel i Isabel te sinom Cristiana .