Ostalo

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Legendarni nogometaš Hasan Salihamidžić i njegova supruga Esther nakon 15 godina braka i 28 godina ljubavi više nisu zajedno...

Tonia Malić
06.05.2022 15:20

Bosansko-hercegovački umirovljeni nogometaš, trenutačni sportski direktor i član uprave Bayern Münchena. Hasan Salihamidžić razvodi se od supruge Esther Copado nakon 15 godina braka i 28 godina ljubavi, pišu njemački mediji. Bivši supružnici nisu se oglašavali na ovu temu, a još uvijek nije poznat točan razlog zbog kojeg je dugogodišnji brak pukao.

Portal Bild navodi kako se legendarni nogometaš iselio iz obiteljske kuće u kojoj je godinama živio sa suprugom i troje djece. Inače, par je u vezi od 1994. godine, a 13 godina nakon stali su pred oltar te izgovorili 'sudbonosno da'. Godinama su slovili za jedan od najskladnijih parova pa je mnoge obožavatelje začudio podatak da su nogometna legenda i Njemica španjolskih korijena odlučili potpisati papire za razvod.

Zanimljivo, umirovljeni nogometaš je nedavno u intervjuu za njemačke medije progovorio o supruzi i tada nište nije upućivalo na to da su odnosi među njima narušeni. "Volimo se i pazimo. I ono što je najvažnije: vjerujemo jedno drugome", rekao je u jednom intervjuu Salihamidžić. Iako rijetko kada daju intervjue, bivši supružnici prije 18 godina našli su se u centru pozornosti zbog zastrašujućeg događaja. Tada zaljubljeni golupčići uživali su na Maldivima, a u to vrijeme mjesto na koje su odmarali pogodio je tsunami prouzročen žestokim potresom (9,1-9,3 po Richteru) s epicentrom u Indijskom oceanu.

"Sjedili smo za doručkom kad je naletio divovski val i odjednom smo se do vrata našli u vodi. Na vrijeme smo na ramena stavili naše dvoje djece i sklonili se na sigurniju stranu otoka", rekao je svojedobno.