Ostalo

Rebel Wilson otkrila tajnu koju je čuvala gotovo 30 godina: 'Sada mi je žao...'

Glumica Rebel Wilson priznala je u jednoj popularnoj emisiji kako je u djetinjstvu bila itekako 'nestašna', a potom je s gledateljima podijelila koju spačku je napravila svojoj profesorici

RTL.hr
29.04.2022 09:00

Glumica Rebel Wilson postala je poznata nakon relativno malene uloge u popularnoj komediji iz 2011. godine 'Djeveruša', a nakon toga su uslijedile uloge u brojnim blockbusterima i suradnjes najvećim imenima u Hollywoodu.

Riječ je o glumici koja u posljednje vrijeme u intervjuima najčešće priča o nevjerojatnoj transformaciji s obzirom na to da je izgubila oko35 kilograma, no i dalje prepoznaje važnost uravnotežene prehrane i nema namjeru na tome stati.

Rebel Wilson

(FOTO: Profimedia)

Ovaj put u popularnom showu'Jimmy KimmelLive' nije pričala samo o karijeri i kilogramima već se na trenutak vratila u djetinjstvu pa pred milijunima gledatelja otkrila kako je bila itekako nestašna u mladosti.

S voditeljem, ali i publikom podijelila je jednu anegdotu iz srednje škole koja je nasmijala brojne obožavatelje. I dok se većina učenika bojala profesora koji su na neki način maltretirali učenike, Rebel je odlučila pokazati zube i napraviti 'spačku' kakva se viđa samo u filmovima.

Rebel Wilson i Channing Tatum

(FOTO: Profimedia)

S kolegama iz škole odlučila se posvetiti jednoj profesorici pa ju je tijekom odmora odlučila zaključati u ormar na četiri sata. Danas, priznaje, nije ponosna na svoje ponašanje, ali ne krije da je spomenuta profesorica itekako zaslužila 'takvu sudbinu'. "Bila je zla učiteljica i bila je to stvarno dobra osveta", rekla je Rebel.