Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'provokativna i neukusna'

Reklama s golom Heidi Klum zabranjena u Las Vegasu

Reklama branda Sharper Image, u kojoj Heidi Klum gola reklamira njihove proizvode, zabranjena je u Las Vegasu jer je proglašena 'preprovokativnom'.

Image
Foto: Sharper Image
RTL/ 20.12.2014. u 14:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najnovija blagdanska kampanja Heidi Klum za brand elektronike Sharper Image je zabranjena u Las Vegasu. Vlasti kažu kako je ovaj oglas 'previše seksi' za javnost.

U reklami, koja prikazuje neke od najpoznatijih proizvoda branda, Heidi se pojavljuje gola ili odjevena, a reklame proizvoda su popraćene provokativnim rečenicama kao što su: "Što zabavlja Heidi Klum pod tušem?" i "Što 'pali' Heidi Klum?".

I dok je kampanja u kratkom roku postala vrlo popularna u velikim gradovima, kao što su New York i Los Angeles, glasnogovornik međunarodne zračne luke McCarren u Las Vegasu, gdje je reklama zabranjena, tvrdi kako ove provokativne fotografije krše lokalne propise jer prikazuju gole ženske grudi.

Regulative kažu kako je svaka fotografija 'koja pokazuje nepokrivene ženske grudi ili neki drugi dio ispod bradavica' zabranjena na javnim mjestima.

Usprkos ovim zabranama, glasnogovornik Sharper Imagea kaže kako kompanija vjeruje da su ove fotografije 'ukusne' i 'lijepe' i ni zbog čega ne bi trebale biti proglašene 'neprikladnima'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
uspjeh je s njim garantiran

Našao je 'pravu' Franku Batelić, 'otac' je trapa i onaj kome u ruke žele doći baš svi: Tko je najtraženiji producent regije?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba