Play ponuda
Play ponuda
Prekinuo medijsku šutnju

Reper Stoka progovorio o mračnoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Godinu i pol reper Stoka vješto je izbjegavao medije, sve do jučer. Naš Hrvoje Krolo priveo je repera pred žuti mikrofon, a on mu je otkrio mnoštvo detalja iz svoje prošlosti, ali i najave za budućnost. Kakvu je snagu pronašao u vjeri, kada će se oženiti svojom Ivanom i koji će izvođač zapjevati na njihovom vjenčanju saznajte u video – prilogu.

RTL/ 25.7.2014. u 17:51
Play ponuda

Marin Ivanović Stoka, jedan od naših najpoznatijih repera, ponovno se vraća na scenu. 90-te su za njega bile godine najveće popularnosti, ali i godine kada je upoznao onu tamniju stranu estrade. Uvukao se u svijet droge i s ovisnošću se borio godinama.

"Mislim da je glupo pričati o mojoj prošlosti kada je budućnost toliko lijepa i puna mogućnosti. Tu smo, lijepe priče nas okružuju, treba se fokusirati na pozitivno i ispravno, a ne se zamarati glupim pričama iz prošlosti", tvrdi Stoka.

Nakon višestrukih pokušaja liječenja u komuni, Stoka kaže da je napokon uspio. Težak životni period za njega je prošlost. Iako o njoj ne želi govoriti, ne bi je ni mijenjao.

"Ja prihvaćam svu svoju prošlost jer me ona izgradila kao osobu. Možda na način na koji tebe nikad neće, ali ću ja sa svojom prošlošću moći utjecati na budućnost nekog drugog sa nekim pametnim savjetom ili nečim sličnim."

Okrenuo je Marin novu stranicu u svom životu. Ono što ga sada najviše ispunjava su vjera u Boga i zdrav život.

''Bez Boga nema puno priče, Bog je ispravan put i svatko normalan bi trebao ići putem Boga'', uvjeren je Marin, čije je nova pjesma razlog zbog kojeg smo se uputili u brački Sutivan. Umjesto polugolih plesačica koje smo navikli gledati u reperskim spotovima, Stoka je odlučio napraviti jednu pravu ljetnu razglednicu.

"Nastala je prvo tetovaža "u srcu nosim dragulj divan" s otoka Brača imena Sutivan sa kampanelom našim dragim i znao sam da ću kad tad napraviti istoimenu pjesmu 'Dragulj divan.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Nije slučajno što se Stoka odlučio upravo za Sutivan, jer ovaj jer naoko opasni dečko sa zagrebačkog Kvatrića u stvari Dalmatinac, točnije Bračanin.

"Ja volim reći da sam hrvatski proizvod. U Splitu mogu repat Zagreb i u Zagrebu mogu repat Brač tako da ja sam jedna izvorna Hrvatska priča."

Upravo je Brač ljetna destinacija Marina i njegove djevojke Ivane koja je uz njega već 6 godina i najveća mu je podrška u svemu.

"Ovdje je naša oaza mira, tu nam dolaze i rodbina i prijatelji i uvijek se volimo vratiti ovdje.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
VELIKA NOVOST

Paulina se uselila u novu kuću, a za RTL.hr otkrila tko još živi s njom: 'Došlo je do velikog preokreta'

Tajnovita Ivana najveći je Marinov oslonac, no iako je mediji vole spominjati, ona ih vješto zaobilazi.

"Ona nije sa mnom da bi se pokazivala u medijima, no eto, sa mnom dobiješ i medije, protiv toga ne možeš.''

Šest godina veze ubrzo bi mogli okruniti brakom. To je logični slijed, kaže Stoka. Datum se još ne zna, ali ono što već znaju jest tko će im pjevati na tom velikom danu.

"Ah. ja bi nekog dobrog DJ-a ovo ono, međutim ona neće ni čuti o tome ali dobro, Jole je tu da se napiju i da svi razbijaju iako može i bez toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Kako sada stvari stoje, Jole će još malo pričekati svadbeni nastup. No ono što neće čekati novi su projekti na kojima Stoka jedva čeka početi raditi.

"Volio bi naglasiti, još sam 10 dana na Braču i odlazim u Zagreb gdje se ja i moj prijatelj Nered bacamo u studio. Jako se veselim tome jer je to jedna cijela generacija odrasla na 'spremni za rat' i nadam se da ćemo opravdat onu legendu Nered i Stoka na način na koji to ljudi očekuju", završio je Stoka.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najbolji na svijetu

Moderna obitelj! Karim Benzema pozirao sa sinom, podržala ga bivša supruga, ali i sadašnja djevojka

Play ponuda

Više s weba